Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να είσθε όλες και όλοι καλά και να προσέχετε την υγεία σας. Είναι το πολυτιμότερο αγαθό και πρέπει να καταφέρουμε και με τον κορονοϊό και με το άγχος, μέσα στο οποίο ζούμε καθημερινά. Μπορεί ακόμη και ο καιρός να μην λέει να βρει τον δρόμο του και να ζήσουμε την Άνοιξη, μπορεί ακόμη και τώρα να πρέπει να πληρώνουμε για την θέρμανση των σπιτιών μας, μπορεί να μας έχει κουράσει ο κορονοϊός, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή, γιατί έχουμε ν΄ αντιμετωπίσουμε κι αυτούς οι οποίοι για 5 χρόνια είχαν την Ελλάδα μας σε.... κατάσταση μπάχαλο. Αυτούς που θέλουν να ξανακυβερνήσουν αυτή την χώρα, προφανώς για να την αποτελειώσουν.

- Η 25η Μαρτίου πλησιάζει και ως Έλληνες δεν πρέπει να ξεχνάμε τίποτα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Έλληνες πλήρωσαν ακριβά τον διχασμό και μεγαλούργησαν και βγήκαν νικητές όταν ήταν ενωμένοι.

- Θα υπάρχουν πάντα αυτοί οι οποίοι με ψέματα, προσπαθούν να ξεγελάσουν τον λαό. Αυτοί που ότι σήμερα υπόσχονται, δεν έκαναν τα χρόνια που είχαν την εξουσία. Αυτοί ξέχασαν πως ούτε μισθούς αύξησαν, ούτε φόρους μείωσαν.

- Σε τοπικό επίπεδο τι να γράψουμε; Ξεπερνούν τους εαυτούς τους οι μηδενιστές, αφού έφτασαν να μιλούν ακόμη και για να μοιραστούν ένσημα σε μη εργαζόμενους, όταν προσωπικά οι ίδιοι είναι υπερασπιστές αυτών που έκλεψαν τα ένσημα εργαζόμενης!!!! 

- Η σημερινή αρχή κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της και υλοποιεί έργα στο Λευκαντί. Υπήρχαν δύο σημεία στο Λευκαντί στα οποία για πολλά χρόνια, είχαμε λίμνες από νερά βροχής. Το ένα μπροστά στο ξενοδοχείο  Χρυσανθέμων και Κρίνων και το άλλο μπροστά στου Κούτουλα. Αυτή η Δημοτική αρχή με δήμαρχο την κυρία Βάκα και αντιδήμαρχο τον κύριο Γουρνή βάζει τέλος στο πρόβλημα με την κατασκευή δύο αγωγών που οδηγούν τα νερά στην θάλασσα.

- Τι θα πούνε άραγε τώρα αυτοί που έτρεχαν να βγάλουν φωτογραφίες για να έχουν κάτι να γράψουν; Το βλέπουν το έργο ή κάνουν πως δεν το βλέπουν;