Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

....ακούμε πολλά

 - Δεν ξέρουμε γιατί και δεν μπορούμε να καταλάβουμε, ως πότε θα πρέπει να έχει ενδιαφέρον το "μαλλιά κουβάρια" στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η κάθε εμφάνιση Παπακωνσταντίνου προκαλεί αναταράξεις και πολύ βαβούρα.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τις απειλές των μεν προς τους δε και αντίστροφα.
Κύριοι όχι άλλα κακά για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Εμείς πάντα είχαμε ξεκάθαρες θέσεις και δεν πατούσαμε σε δύο βάρκες.
Ο Παπακωνσταντίνου υπηρέτησε το ποδόσφαιρο και έφτασε ψηλά στην .....ιεραρχία, αφού έφτασε να είναι αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ. 
Για πολλά χρόνια ήταν πρόεδρος στην ΕΠΣ Εύβοιας και όλα αυτά τα χρόνια ήταν μαζί με τον Πίσχινα  και άλλους.
Ο Ρέτσας ήταν δίπλα του τα τελευταία χρόνια και ήταν αχώριστοι και ας μη γελιόμαστε ήταν αυτός που επέλεξε ο Παπακωνσταντίνου να του δώσει το δαχτυλίδι.
Ο Πίσχινας με τον Παπακωνσταντίνου διαφωνούσαν σε πολλά και αυτό το γνωρίζαμε καλά, αλλά πάντα έβρισκαν τον τρόπο να πηγαίνουν μαζί στις εκλογές και πάντα να τις κερδίζουν.
Μετά την δικαστική περιπέτεια του Παπακωνσταντίου, τα πράγματα πήραν άλλον δρόμο και ο Ρέτσας, επέλεξε να μην λέει ούτε καλημέρα με τον μέχρι τότε φίλο του.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου έφυγε οικογενειακώς για Μαϊάμι και μάλιστα είχε από πριν δηλώσει πως δεν ήθελε να ασχοληθεί άλλο με το ποδόσφαιρο. Κι όμως ο κ. Ρέτσας δεν αισθάνεται ασφαλής και αντιδρά επιπόλαια. Θυμώνει ακόμη και μ΄ αυτούς που θα πούνε έστω και καλημέρα στον Παπακωνσταντίνου!!!!
Έχουμε την εντύπωση πως σε όλα αυτά θα πρέπει να μπει ένα τέλος και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο να πάρει τον δρόμο του με ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να το υπηρετήσουν.
Σε λίγο ο "μπάρμπα Στέλιος" θα γράψει αλήθειες.