Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε, αφού ο κορονοϊός πέρασε και την πόρτα μας. Όλα πάνε καλά και η κούκλα μας πάει καλά, αφού ο κορονοϊός την βρήκε εμβολιασμένη και το μόνο πρόβλημα είναι πως θέλει να επανέλθει και πάλι στις δραστηριότητές της. Λίγες μέρες ακόμη, πρέπει να μείνουμε στο σπίτι και α προσέχουμε και ευχόμαστε όλα να..... πάνε καλά.

- Την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 στις 18:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο  Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και θα πρέπει να το παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θ΄ ακούσουμε πολλά και διάφορα. Λένε πως θα έχουμε και κάποια δήλωση και πάντως όχι προς την εφορία, αλλά προς το Δημοτικό Συμβούλιο, εκτός κι αν το πρόσωπο την κρατήσει για μετά το Πάσχα!!!!

- Κυρίες και κύριοι, το θέμα είναι να μπορείς να έχεις άποψη και να την δημοσιοποιείς, όταν οι άλλοι είναι ανεβασμένοι στο ροζ συννεφάκι ή έχουν ανέβει στο καλάμι και πάνε ψηλά. Αν τότε τους χτύπησες την κουδούνα και δεν σε άκουσαν, δικό τους το πρόβλημα. Όταν γκρεμοτσακιστούν, τότε θα βγούνε πολλοί να λένε τις μπούρδες τους κατόπιν εορτής.

- Όποιος είναι απέναντι από τον Φάνη, απέναντι από τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, κερδίζει τα 5΄ δημοσιότητας σε τοπικό ραδιόφωνο!!!!! Όλοι αυτοί που δεν κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών, προσπαθούν να κερδίσουν δημοσιότητα, λέγοντας διάφορες μπούρδες. Ο επόμενος να είναι προσεκτικός και να μην μπερδεύει τους συνομιλητές του.

- Στο χώρο της αυτοδιοίκησης Α΄ & Β΄ βαθμού, όταν είσαι επικεφαλής ψηφοδελτίου και οι πολίτες δεν σου δείχνουν καμία εμπιστοσύνη, δεν πρέπει να συνεχίζεις, αλλά να παραχωρείς την θέση σου σε κάποιον άλλον. Δεν είναι δυνατόν να έχεις την απαίτηση να είσαι μονίμως υποψήφιος, γιατί δεν έχεις προφανώς κάτι άλλο να κάνεις. Η υποψηφιότητα κάποιων έχει γίνει καθεστώς και κάποιος πρέπει να τους πει πως κούρασαν.