Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τετάρτη σήμερα και να μην ξεχνιόμαστε έχουμε και ποδόσφαιρο με αγώνες για την Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για όλες τις ομάδες, είτε είναι στην κορυφή, είτε είναι στην ουρά. Ο αγώνας ΚΑΡΥΣΤΟΣ - ΣΚΕΠΑΣΤΗ δεν θα διεξαχθεί, αφού η ΣΚΕΠΑΣΤΗ δήλωσε αδυναμία να ταξιδέψει στην..... Κάρυστο!!!!! Ο αγώνας ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα ξεκινήσει στις 19:00 και όχι στις 17:00 όπως όλοι οι άλλοι αγώνες.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων όλοι και όλες, έχουν αναλάβει να υλοποιήσουν ένα πρόγραμμα με το οποίο κέρδισαν τις εκλογές. Η δήμαρχος κυρία Βάκα όρισε αντιδημάρχους και διοικητικά συμβούλια σε οργανισμούς κλπ. Ο καθένας λοιπόν θα πρέπει να φροντίζει ώστε να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να μην επιτρέπει σε κανέναν να θέλει να επιβάλλει τα δικά του ΘΕΛΩ. 

- Το τελευταίο διάστημα, κάποιοι ξέφυγαν και θέλησαν να κάνουν πράγματα για τα οποία δεν έχουν καμία αρμοδιότητα, παρακάμπτοντας κάποιους οι οποίοι έχουν την αρμοδιότητα. Θύμωσαν μαζί μας, γιατί γράψαμε την αλήθεια και γιατί άδικα και παράλογα, προσπάθησαν να μειώσουν την δημοτική αρχή και να δώσουν τροφή σε παπαγαλάκια, να χτυπήσουν την δημοτική αρχή. Αν δεν είχαν κάνει λάθος, δεν θα προσπαθούσαν να διορθώσουν τίποτα και δεν θα "κατέβαζαν" τα όσα είχαν "ανεβάσει" στο διαδίκτυο.

- Είχαμε γράψει πως θα έπρεπε να προχωρήσουν σε ανακοίνωση, γιατί τα μισόλογα δεν τιμούν κανέναν. Αυτό δεν έγινε και φαίνεται πως και η Δημοτική Αρχή συμβιβάστηκε απλά με το να αποσυρθούν οι αναρτήσεις από το διαδίκτυο. Δεν συμφωνούμε και περιμέναμε, περισσότερο θάρρος από τους διοικούντες το σωματείο, το οποίο δημιούργησε το πρόβλημα και φυσικά δεν περιμέναμε πως θα κρυφτούν πίσω από πρόσωπα και καταστάσεις.

- Εμείς συνεχίζουμε να γράφουμε πως η επίθεση που δέχτηκε η Δημοτική Αρχή και περισσότερο ο ΔΟΑΠΠΕΧ ήταν οργανωμένη και υποκινούμενη και γι΄ αυτό δεν προχώρησαν σε μια ανακοίνωση, όχι για να ζητήσουν συγνώμη, αλλά για να γράψουν επίσημα την άποψή τους.

- Για να ξεκαθαρίσουμε και κάτι. Εμείς επιμένουμε στο θέμα και κανείς δεν θα μας πείσει ώστε να συμβιβαστούμε με κανέναν και για τίποτα. Η δήμαρχος και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ μπορεί να ικανοποιήθηκαν "με το κατέβασμα" των αναρτήσεων, γιατί κι αυτό είναι κάτι, αλλά εμείς επιμένουμε πως μαγκιά είναι να λες την άποψή σου επίσημα.