Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

.....σουτάκια

 - Τι να γράψουμε τώρα; Να ξεκινήσουμε από τον αγώνα του ΛΗΛΑ με την ΕΡΕΤΡΙΑ. Άνετα επικράτησε η ομάδα της Ερέτριας, αφού ο ΛΗΛΑΣ τόσο μπορεί να παίξει και τόσο έπαιξε. Η ΕΡΕΤΡΙΑ μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη αλλά χρειάσθηκε να περιμένει το Β΄ ημίχρονο για ν΄ ανοίξει το σκορ, μετά από μια ενέργεια ποδοσφαιριστή του ΛΗΛΑ η οποία δείχνει να ...είναι απίστευτη!!!

- Η Ερέτρια ξεκίνησε μια επίθεση από την πλευρά της κερκίδας και ο αμυντικός του ΛΗΛΑ, δεν ξέρουμε για ποιον λόγο, άφησε τον επιθετικό και μιλούσε με κάποιον στην εξέδρα!!!!! Δεν ξέρουμε αν ήταν συγγενής του, φίλος του ή οτιδήποτε άλλο, αλλά σίγουρα αυτό δεν ήταν "δουλεμένο στην προπόνηση"!!!!!

- Στην συνέχεια και 1΄  αργότερα ο ΛΗΛΑΣ ισοφάρισε. Από εκεί και μετά η Ερέτρια μέσα σε 20΄ πέτυχε 3 γκολ και πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς, που έδειξε πως τους ήθελε πολύ. Ο ΛΗΛΑΣ τώρα θα πρέπει να ψάξει κατά την εκτίμησή μας, 2 νίκες στους αγώνες που απομένουν, αν και έχει δύσκολο πρόγραμμα.

- Ο ΛΗΛΑΣ θα παίξει με ΑΥΛΩΝΑΡΙ (εκτός), ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ (εντός), ΔΡΟΣΙΑ (εκτός) και ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (εντός).

- Οι δύο ομάδες είχαν από την αρχή του πρωταθλήματος διαφορετικούς στόχους. Η ΕΡΕΤΡΙΑ είχε στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνεχίζει να πιστεύει πως θα τα καταφέρει, αλλά και το Κύπελλο από το οποίο έμεινε εκτός. Ο ΛΗΛΑΣ είχε στόχο την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και συνεχίζει να παλεύει, όσο μπορεί.