Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά. Είμαστε στον Απρίλιο και σιγά σιγά θ΄ αρχίσει να μας ενοχλεί η ζέστη, αφού μέχρι τώρα μας ενοχλούσε το κρύο. Πάντα κάτι θα μας ενοχλεί, αφού έχουμε συνηθίσει στην γκρίνια και από τότε που μπήκε την ζωή μας ο κορονοϊός, έχουμε να λέμε πολλά. Ποιος άραγε είναι ο μεγάλος γκρινιάρης από το 2019 μέχρι και σήμερα; Ο ένας και μοναδικός, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δεν γκρινιάζει για το καλό μας, αλλά γιατί θέλει να ξαναγίνει ο ίδιος ....πρωθυπουργός. Κατηγορεί τον Μητσοτάκη γι΄ αυτά που ο ίδιος δεν έκανε όταν συγκυβερνούσε με τον Καμμένο.

- Ζητάει αύξηση των μισθών, κάτι που ο ίδιος δεν έκανε.
Ζητάει την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, κάτι που ο ίδιος ξέχασε να κάνει.
Ζητάει προσλήψεις στην παιδεία και την υγεία, κάτι που επίσης ο ίδιος δεν έκανε.
Αλέξη ο Μητσοτάκης αυτά και άλλα πολλά που είχε στο πρόγραμμά του, τα κάνει και αυτός είναι ο λόγος, που θα ξαναπάρει την εντολή του λαού και πάλι.

- Είναι άλλο ο ιδιώτης που έχει την διαχείριση των σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ Χαλκίδας και συμφωνούν με την συνεργασία αυτή οι κύριοι Παγώνης και Καθαροσπόρης, αλλά διαφωνούν με τον ιδιώτη ο οποίος θα αναλάβει την διαχείριση των σκουπιδιών με μια κινητή μονάδα!!!!! Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου λένε δηλαδή οι δύο κύριοι!!!

- Αλήθεια θα στήσουμε σε κάποιο σημείο ζυγαριές, για να δούμε ποιοι στηρίζουν περισσότερο την δήμαρχο κυρία Βάκα, τον αντιδήμαρχο κύριο Γουρνή, την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη και γενικότερα την παράταξη;;;

- Εσείς όλοι, γράφουμε εμείς, γιατί απλά θέλετε να στηρίζουν τα συμφέροντά σας 'η τα συμφέροντα αυτών που θέλετε να εξυπηρετήσουν. Η ουσία κύριοι δεν αλλάζει. Σας είδαμε τι στηρίξατε στις εκλογές του 2019 και θα σας δούμε και πάλι στις εκλογές του 2023. Εμείς ήμασταν και θα παραμείνουμε σταθεροί στην παράταξη κι ας μην έχουμε συμφέροντα.