Τρίτη 5 Απριλίου 2022

.....σουτάκια

 - Αύριο Τετάρτη έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου, για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Εύβοιας, με τα περισσότερα παιχνίδια να έχουν σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον.  Τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη, για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. Θα έχουμε μάχες και στην συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά η... αγωνιστική της Τετάρτης έχει την δική της σημασία και για την κορυφή και για την ουρά του βαθμολογικό πίνακα.

- ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ πέτυχαν σπουδαίες νίκες εκτός έδρας και παρέμειναν δίπλα δίπλα στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αντιμετώπισε το ΑΥΛΩΝΑΡΙ το οποίο καιγόταν για βαθμούς, αφού ήξερε ήδη πως ΛΗΛΑΣ και ΟΛΥΜΠΟΣ είχαν κερδίσει.
Ο ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ είχε δύσκολη αποστολή με αντίπαλο τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ, αλλά τα κατάφερε και παραμένει σε επίπεδο ψυχραιμίας και αναμονής.

- Σημαντική νίκη του ΛΗΛΑ επί της ΑΙΔΗΨΟΥ στην Λάμψακο με 3 - 0 και με πολύ καλή διαιτησία από τον διαιτητή κύριο Κηρύκο και τους βοηθούς κυρίους Βελέντζα και Δούκα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές της ΑΙΔΗΨΟΥ είχαν ένα έντονο διάλογο με φιλάθλους όχι του ΛΗΛΑ, αλλά άλλης ομάδας, με την οποία είχαν δημιουργήσει θέμα όταν είχαν παίξει στην Αιδηψό και αυτό τους οδήγησε σε εκνευρισμό και άρχισαν να λένε διάφορα προς τους διαιτητές.

- Παρακολουθήσαμε τον αγώνα και ήμασταν στην ευθεία και πολύ κοντά με το σημείο που η μπάλα χτύπησε στο χέρι αμυντικού της ΑΙΔΗΨΟΥ και άλλαξε πορεία. Σωστή η απόφαση του βοηθού κυρίου Δούκα, ο οποίος υπέδειξε, σηκώνοντας το σημαιάκι του, την παράβαση και ο ΛΗΛΑΣ έκανε το 2 - 0. 

- Αυτοί οι οποίοι είχαν παράπονα από τους διαιτητές, ας μας πούνε σε ποιες φάσεις αδικήθηκαν. Μήπως στη φάση που ο ΛΗΛΑΣ κέρδισε φάουλ πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής και έτσι έγινε το 3 - 0;;;;

- Αυτοί που ενώ ήτανε πολύ μακριά, είδανε και είπανε πως η μπάλα στη φάση του πέναλτι, δεν βρήκε το χέρι, καλό θα είναι να μας εξηγήσουν, πως αυτή την φορά πήραν θέση, ενώ σε προηγούμενους αγώνες, δεν είχαν γνώμη για παρόμοιες φάσεις; 

- Κύριοι, έχετε θέμα με τον ΛΗΛΑ και καλά κάνετε, αλλά να μην λέτε μπούρδες. Προσπαθείτε να χτυπάτε τον ΛΗΛΑ για να βοηθήσετε άλλες ομάδες, αλλά να ξέρετε πως ο ΛΗΛΑΣ θα κρατήσει την 11η θέση και γιατί να μην διεκδικήσει και την 10η για να παεαμείνει στην κατηγορία.