Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλό Σαββατοκύριακο, να προσέχετε την υγεία σας και μακριά από τους δήθεν και αυτούς που σας χαϊδεύουν τ΄ αυτιά. Σταθείτε δίπλα σ΄ αυτούς που προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο και που άλλοι δεν έκαναν, είτε γιατί δεν μπορούσαν, είτε γιατί δεν ήθελαν, είτε γιατί ήταν βουτηγμένοι στην διαπλοκή και..... εξυπηρετούσαν συμφέροντα.

- Τους ενοχλεί που ο Φάνης με την Βάκα παρουσιάζουν τα έργα που είναι σε εξέλιξη στον Δήμο Χαλκιδέων, τα έργα που ολοκληρώθηκαν και τις μελέτες για έργα που θα ξεκινήσουν σύντομα. Προσπαθούν να τα υποβαθμίσουν ή να μας πούνε πως είναι έργα των προηγούμενων!!!

- Ξεχνούν πως οι προηγούμενοι για την Δημοτική αγορά Χαλκίδας, ήθελαν να χρεώσουν τους δημότες με δάνειο 15.000.000 ευρώ και η δημοτική αρχή με Βάκα Δήμαρχο, κατάφερε να πάρει όλα τα χρήματα από προγράμματα και οι δημότες δεν θα επιβαρυνθούν ούτε 1 ευρώ.

- Τους ενοχλεί η παρουσίαση του σχεδίου ανάπλασης της Βενιζέλου από την Αγγελή Γοβιού μέχρι και τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου, γιατί απλά έγινε στην θητεία που δήμαρχος είναι η Βάκα, αντιδήμαρχος ο Γουρνής, Περιφερειάρχης ο Φάνης Σπανός και αντιπεριφερειάρχης ο Κελαϊδίτης!!!

- Υπάρχει και κάτι ακόμη, για το οποίο είχαν πει πολλά, αλλά εδώ και μήνες έκλεισαν το στόμα τους και δεν λένε τίποτα. Κατάλαβαν πως η Βάκα θα κλείσει θετικά για τον Δήμο και τους δημότες και αυτό το θέμα, το οποιο είχε παραχωρηθεί στα συμφέροντα που άλλοι εξυπηρετούσαν, πριν αναλάβει δήμαρχος η κυρία Βάκα.

- Κουβέντα δεν λένε για τα συμφέροντα που τους εξυπηρετούσαν τα προηγούμενα χρόνια. Αυτοί είχαν ως υποστηρικτές μεγαλοεπιχειρηματίες και σ΄ αυτούς έδιναν δουλειές πολλών εκατομμυρίων.

- Καλό Σαββατοκύριακο και ψυχραιμία.