Τρίτη 5 Απριλίου 2022

....η άποψή μας

 - Δεν είναι καλό να έχεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου και αντί να προσπαθείς να εμψυχώσεις την ομάδα σου και να την στηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις, να φτάνεις στο σημείο να βρίζεις την αντίπαλη ομάδα, να παραποιείς το λογότυπό της, να απειλείς και να δημιουργείς ένα κλίμα ζούγκλας, ίσως για να τρομάξεις τους πάντες.
Δεν θα μπούμε στην διαδικασία το ποιος είναι αυτός που έγραψε τις χυδαιότητες που έγραψε, αλλά απευθυνόμαστε στον επίσημο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Στην διοίκηση δηλαδή της ομάδας για να ρωτήσουμε, αν συμφωνεί με αυτή την χυδαιότητα κι αν αυτό έχει να κάνει με την εικόνα που θέλει αυτή η διοίκηση να.... περάσει προς τον κόσμο.
Κύριοι στον αγώνα της Τετάρτης ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα κριθούν όλοι.
Θα κριθεί η διοργανώτρια ΕΠΣΕ, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα θελήσει να έχει μία ακόμη μαύρη σελίδα για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, θα κριθούν οι διαιτητές, οι οποίοι θα κληθούν να διαχειριστούν προφανώς "αλεπούδες και κοτόπουλα", θα κριθεί όποιος θα είναι παρατηρητής του αγώνα και φυσικά η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η οποία έχτισε το δικό της προφίλ τα δύο τελευταία χρόνια και πιστεύουμε πως δεν θα ήθελε να επιτρέψει σε κανέναν να της το χαλάσει.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και όχι στις 17:00, αφού αυτό ζήτησε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και προς τιμή του ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ είπε το ΝΑΙ, ενώ θα μπορούσε να αρνηθεί και να διεξαχθεί ο αγώνας στην ώρα που είχε ορισθεί.
Τα δεδομένα όμως άλλαξαν και η ΕΠΣΕ, οφείλει να πάρει τα απαραίτητα μέτρα, όπως και οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αυτοί που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν την ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα πρέπει να γνωρίζουν, πως πλέον κανείς δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια του, ΄ αυτούς που προκαλούν βία και σ΄ αυτούς που δυσφημούν το ποδόσφαιρο και προτρέπουν και άλλους σε βίαιες συμπεριφορές.
Απευθυνόμενοι στους συντάκτες αυτής της προκλητικής ανακοίνωσης, θα τους πούμε πως αν ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ είναι επιπέδου τοπικού και κατώτερος σε όλα τα επίπεδα, πως γίνεται και ο ανώτερος ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ συμμετέχει στο ίδιο πρωτάθλημα;
Κυκλοφόρησε χθες αργά κάτι το οποίο κατά την δική μας άποψη, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είπαν οι ανεγκέφαλοι πως ήταν δική τους η πρόταση να διεξαχθεί ο αγώνας αργά, για να μπορέσουν να διαφύγουν στο σκοτάδι αν χρειασθεί!!!!!
Τα άλλο θ΄ ακούσουμε θεέ μου;;;;;
Κύριοι της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προστατέψτε την ομάδα.
Είναι βέβαιο πλέον μετά από αυτά πως θα υπάρχει ισχυρή αστυνομκή δύναμη στο Στάδιο, το οποίο πρέπει και αυτό να προστατευτεί, αφού το Σαββατοκύριακο έχει και αγώνες στίβου........
Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά στον αγώνα και να βγει κερδισμένο το ποδόσφαιρο.
Διαβάστε την ανακοίνωση