Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και όλοι περιμένετε το Σαββατοκύριακο για να περάσετε ξεκούραστα και όμορφα, αν και τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τον κόσμο στην ησυχία του.  Μην ανησυχείτε όμως. Ο Αλέξης είναι εδώ και θα μας λύσει όλα τα προβλήματα. Αυτός που συνεργάσθηκε με τον Καμμένο για να κυβερνήσει την χώρα, ενοχλήθηκε γιατί μίλησε στην Βουλή ένας ομογενής ο οποίος πολεμάει στην Ουκρανία, ενάντια στους εισβολείς. Τώρα θα μας πείτε , αφού ....αντέδρασε και ο Βελόπουλος, να μην αντιδράσει ο Αλέξης;;;; Θα έχει πλάκα να αντιδράσει και ο Κασιδιάρης;

- Να τελειώνουμε με τα μισόλογα.  Οι Ουκρανοί πολεμούν για την χώρα τους και καλά κάνουν. Φασίστες και ναζί είναι οι εισβολείς και αυτοί είναι οι Ρώσοι και οι μισθοφόροι . Καθαρές κουβέντες κύριοι. Είμαστε ΟΛΟΙ Ουκρανοί και δεν θα πατάμε σε δύο βάρκες. 

- Ο αντιδήμαρχος των έργων είναι ο Βασίλης Γουρνής και θα μείνει στην ιστορία και ως αντιδήμαρχος της ασφαλτόστρωσης, αφού η άσφαλτος "πέφτει" στους δρόμους όλων των δημοτικών ενοτήτων.  Πάντως τα παπαγαλάκια κάτι βρίσκουν να τον κατηγορήσουν. Τους ενοχλεί η ώρα και η μέρα, που γίνεται η ασφαλτόστρωση!!!!!! Είχαν μάθει διαφορετικά, αφού επί θητείας Παγώνη/Καθαροσπόρη δεν είχαμε ασφαλτοστρώσεις.

- Έσκασε η είδηση χθες το βράδυ, αλλά δεν μπορέσαμε να την διασταυρώσουμε. Η είδηση βγήκε από κάτι που είπε η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, κυρία Ελένη Αϊδίνη, σε ανθρώπους από το περιβάλλον της και έχει να κάνει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αυτά όμως θα τα γράψει ο μπάρμπα Στέλιος στην ώρα του!!!!!

- Τελικά έχουμε πλάκα στο θέμα των υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Χαλκιδέων. Άρχισαν και κάνουν την εμφάνισή τους διάφοροι οι οποίοι κάθε φορά πολύ πριν τις εκλογές δηλώνουν υποψήφιοι.  Υπάρχει λύση κυρίες και κύριοι. Κάντε όλες και όλοι στην πάντα να μείνει μόνος υποψήφιος απέναντι στην δήμαρχο κυρία Βάκα, ο Πανούλης, ο οποίος ξέρει και από πωλήσεις!!!!!