Τρίτη 5 Απριλίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τις επιλογές των προπονητών των ομάδων, τις κάνουν οι διοικήσεις και όχι εμείς ή οποιοσδήποτε άλλος. Φυσικό λοιπόν είναι οι διοικήσεις να αναλαμβάνουν και την ευθύνη για τις επιλογές τους. 
Μεγάλο παράδειγμα οι επιλογές της διοίκησης του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αφού τα τελευταία χρόνια, έκανε ότι μπορούσε κι ενώ ξεκινούσε με στόχο την άνοδο σε επαγγελματική  κατηγορία, τελικά πάλευε για την παραμονή στην Γ΄ Εθνική και τελικά τώρα ούτε αυτό δεν κατάφερε.
Η ευθύνη ανήκει στην διοίκηση και .....προσωπικά στον πρόεδρο κύριο Βαγιάννη.
Η τελευταία του επιλογή ήταν ο κ. Γκόφας, με τις δηλώσεις του οποίου για μια ακόμη φορά δεν συμφωνεί ο κύριος Βαγιάννης, αλλά γιατί να τον πιστέψουμε, αφού δεν είναι η πρώτη φορά, που ο κ. Γκόφας έκανε δηλώσεις με τέτοιο περιεχόμενο. Τι γράφαμε εμείς κύριε Βαγιάννη εδώ και καιρό;
Γράφαμε να αναλάβει ο κ. Μιχάλης Μαύρος την ομάδα, πριν είναι αργά. Δυστυχώς δεν μας ακούσατε και φτάσαμε στο να είναι πολύ αργά.
Τελευταία βρέθηκε και άλλη ομάδα η οποία δείχνει να θέλει ν΄ ακολουθήσει τα βήματα του κυρίου Βαγιάννη και ευχόμαστε να μην έχει την τύχη του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.
Η ομάδα αυτή είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτός που επιλέγει τους προπονητές είναι ο κύριος Θανάσης Παλαιολόγος, ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο άνθρωπος ο οποίος έφερε στην ομάδα τον μεγάλο χορηγό, δηλαδή αυτόν που βάζει τα χρήματα.
Ο κ. Παλαιολόγος μάλλον δεν έμαθε κάτι από αυτό που έπαθε με την απομάκρυνση Τοκπασίδη και την πρόσληψη Λύκου και προχωράει στην επιλογή ενός ακόμη φίλου του!!!!
Ευχόμαστε ολόψυχα, να μην κοστίσει ακριβά στην ομάδα αυτή η επιλογή, γιατί αν κοστίσει, ξέρουμε τι θα συμβεί για πολλοστή φορά.
Κάποιοι θα εγκαταλείψουν την ομάδα και δεν θα αναλάβουν τις ευθύνες τους.