Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Να είσθε καλά.....

 - Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια, έλεγε ο παππούς μας και είχε δίκιο.
Μαθημένοι είμαστε κι εμείς από απειλές και ύβρεις, ανθρώπων που θέλουν να επιβληθούν με αθέμιτα μέσα.
Κύριοι δεν έχουμε καμία διάθεση να κάνουμε διάλογο μαζί σας, γιατί εσείς δεν συζητάτε. Απλά θέλετε να πείτε πως εσείς είσθε πρωτευουσιάνοι και οι άλλοι χωριάτες, εσείς είσθε άλλου επιπέδου και άλλα τέτοια κουφά.
Μιλάτε εσείς για την ιστορία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ξεχνάτε πως ούτε καν υπήρξατε τότε που κάποιοι άλλοι, έγραφαν ....αυτή την ιστορία.
Όλες οι ομάδες κύριοι έχουν δικαίωμα να αγωνισθούν και να διεκδικήσουν την νίκη σε οποιονδήποτε αγώνα.
Όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν από την διοργανώτρια αρχή, ίση μεταχείριση, δίκαια διαιτησία και φυσικά όχι βία.
Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ που εμείς ξέραμε, έδειχνε αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε κάποιους να καταστρέψουν όσα είχε καταφέρει. Φαίνεται όμως πως αυτό δεν κράτησε πολύ και ας μας επιτρέψουν να γράψουμε, πως κάποιοι οι οποίοι εμφανίσθηκαν σε πόστα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, επανέφεραν την ομάδα σε καταστάσεις του παρελθόντος, για να καλύψουν προφανώς τα δικά τους λάθη.
Δεν μας ενοχλεί καθόλου η επίθεση που δεχόμαστε σήμερα.
Λυπούμαστε απλά, γιατί είχαμε πιστέψει πως ο πρόεδρος κ. Καρλατήρας και οι λίγοι συνεργάτες του οι οποίοι μπήκαν μπροστά και κράτησαν ζωντανή την ομάδα, δεν είναι πλέον αυτοί που κάνουν κουμάντο.
Ευχόμαστε όλα αυτά να μην γυρίσουν την ομάδα, χρόνια πίσω.