Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

.......σφηνάκια

 - Φορέστε τις ζώνες σας, γιατί σε λίγο ξεκινούν οι αγώνες ποδοσφαίρου της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας. Ξεκινούν στις 17:00 οι 5 από τους 7 αγώνες, αφού ο αγώνας ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα ξεκινήσει στις 19:00 και ο αγώνας ΚΑΡΥΣΤΟΣ - ΣΚΕΠΑΣΤΗ δεν θα ξεκινήσει ποτέ, αφού η ΣΚΕΠΑΣΤΗ δήλωσε πως δεν μπορεί να πάει στο ....γήπεδο της Καρύστου και έτσι χάνει με 3 - 0 τον αγώνα.

- Πήραν όλοι από ένα κομπιουτεράκι στα χέρια και κάνουν υπολογισμούς για να διαπιστώσουν ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν από την Α΄ Κατηγορία στην Β΄ Κατηγορία της Εύβοιας. Κύριοι ψυχραιμία. Τα δεδομένα μπορεί από στιγμή σε στιγμή να αλλάξουν, γιατί σίγουρα λένε πως θα υποβιβαστούν 3 ομάδες και πιθανότατα 4 ομάδες αν δεν ανέβει κατηγορία ο πρωταθλητής.

- Αλήθεια γιατί αυτό δεν μπορεί ν΄ αλλάξει, αν το θελήσει η ΕΠΣΕ;;; Επειδή δηλαδή ο ΑΟΝΑ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών επιστρεφουν στο τοπικό κι επειδή μας έτυχε η πανδημία, οι φωτιές και οι πλημύρες πρέπει να υποβιβαστούν 3 ή 4 ομάδες;;;; 

- Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως το ΔΣ της ΕΠΣΕ θα τροποποιήσει την προκήρυξη και θα έχουμε μια Α΄ Κατηγορία με 18 ομάδες μόνο για την περίοδο 2022-2023, ώστε να υποβιβαστούν 2 ομάδες και να ανέβουν 3 από την Β΄ Κατηγορία.