Σάββατο 9 Απριλίου 2022

....αλήθειες

 - Καμία διάθεση δεν έχουμε, ώστε ν΄ ασχοληθούμε με αυτούς που ότι κι αν τους γράψεις, αυτοί πιστεύουν πως είναι οι καλύτεροι και πως κάνουν σωστά την δουλειά τους.
Κύριοι, είσθε από πάνω μέχρι κάτω φρου - φρου και αρώματα. Είσθε μόνο για το fb και όχι για το ποδόσφαιρο και αυτό κάποιος πρέπει να σας το πει και μάλιστα καθαρά και όχι με μισόλογα.
Εμείς δεν είμαστε για τίποτα και δεν ξέρουμε και τίποτα όπως λέτε, αλλά έλα.... που δεν πέσαμε έξω σ΄ αυτά που γράφαμε;;;;
- Ποιοι άλλοι έγραψαν από το Καλοκαίρι, για την πορεία που θ΄ ακολουθούσε ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ; Μας έβριζαν χυδαία κάποιοι κύριοι του ΔΣ της ομάδας και ακόμη μέχρι σήμερα δεν βρήκαν το θάρρος να ζητήσουν μια συγνώμη, γιατί ήθελαν να υπερασπιστούν τον φίλο τους κύριο Γκόφα.
- Ποιοι άλλοι έγραψαν αλήθειες για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μετά την απομάκρυνση Τοκπασίδη και την πρόσληψη Λύκου; Δυστυχώς δεν κάναμε λάθος και ήταν σωστά αυτά που γράψαμε κι ας μας βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, όλοι τους. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ακόμη δεν τα έχασε όλα και μπορεί να σώσει την χρονιά, αν οι διοικούντες αφήσουν τα πειράματα και τον εγωϊσμό τους. Αν επιμείνουν στις θέσεις που είχαν χθες, ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους.
- Ποιοι άλλοι έγραψαν αλήθειες για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας και δικαιώθηκαν; Ο προπονητής τους Δημήτρης Βαλκάνος, φυσικά και είναι αυτός που μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα σε μια ακόμη επιτυχία, αλλά με την προϋπόθεση πως θα είχε την ευθύνη της ομάδας, γιατί ξέρει πως το πρωτάθλημα δεν θα παιζόταν στο fb και φυσικά ούτε στα ΘΕΛΩ της προέδρου και των συνεργατών της. Τώρα τι θα πούνε;
- Σταματάμε εδώ και απλά ευχόμαστε να βάλουν μυαλό όλες και όλοι και να μην ξεχνούν πως το ποδόσφαιρο το παίζουν στο χορτάρι και όχι στο κουτόχορτο.