Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

.....παίζει;;;;;;

 - Από πληροφορίες άλλο τίποτα για το θέμα του προπονητή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτά που ακούμε μετά την απομάκρυνση του κυρίου Λύκου, είναι πολλά και διάφορα, αλλά όλα δείχνουν πως ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας κύριος Θανάσης Παλαιολόγος, έχει τα δικά του σχέδια.
Μπορεί να κάνουμε λάθος, αλλά στα σχέδιά του είναι το να φέρει στην ομάδα προπονητή ο οποίος μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και να κερδίσει τα μπαράζ.
Ακούσθηκε το όνομα προπονητή που δεν είναι άγνωστο πρόσωπο, αφού έχει περάσει από την Εύβοια ως προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, αλλά και του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  
Μπορεί να μην τα κατάφερε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά είναι αλήθεια πως... ανέβασε ομάδες από την Γ΄ Εθνική στην Β΄ Εθνική, αλλά και στην Σούπερ Λιγκ.
Επειδή εμείς δεν μπαίνουμε στα προσωπικά κανενός και δεν ρωτάμε γι'  αυτά, δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά οι κουμπαριές κρατάνε για πολλά χρόνια.
Εμείς ξέρουμε πως ο Θανάσης Παλαιολόγος δεν είναι θετικός στο να έρθει στην ομάδα κάποιος δικός του, γιατί δεν θα ήθελε να του φορτώσουν όλες τις ευθύνες, αν κάτι στραβώσει.
Το θέμα τώρα είναι το αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είναι τελικά ο πρωταθλητής, αφού ισοβαθμεί με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και 1 βαθμό πίσω είναι ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ, ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές.
Μπορεί άραγε ο ΑΟΧ να κάνει το 4 στα 4 και να φτάσει στους 63 βαθμούς; Μπορεί λέμε εμείς, αρκεί οι διοικούντες να γίνουν μια αγκαλιά με τους ποδοσφαιριστές και να μπορέσουν να τους δείξουν εμπιστοσύνη, αλλά να αλλάξουν και το κλίμα το οποίο έχει δημιουργηθεί, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο.
Ας μη γελιόμαστε.
Δεν ήταν και δεν είναι καλό το κλίμα και ευθύνη έχουν όλοι, άλλως λίγη και άλλος περισσότερη.
Δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα, γιατί εμείς δεν ανήκουμε στα μέλη αυτής της οικογένειας και δεν αγαπάμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όπως οι άλλοι.
Δημόσια όμως έχουμε γράψει πως ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ήταν ο αντίπαλος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Η ομάδα αύριο θα πρέπει να έχει προπονητή και αυτός να είναι κάποιος που να γνωρίζει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Ευχόμαστε ειλικρινά, να τελειώσει το σήριαλ και η ομάδα να σηκώσει ωηλά το κεφάλι.