Τρίτη 5 Απριλίου 2022

....φαπούλες

 - Θα γράφουμε πάντα την άποψή μας κι ας μας κόψουν ακόμη και την καλημέρα όλες και όλοι.
Σε καμία περίπτωση δεν θα μπούμε στην παρέα, αυτών που θέλουν το "πετάει ο γάιδαρος πετάει"......
Κυρίες και κύριοι, μακάρι να σας βγούνε σε καλό, αυτά που κάνετε, αλλά σε καμία περίπτωση εμείς δεν θα τα στηρίξουμε.
Έτσι κι αλλιώς εμείς δεν θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, αλλά θέλουμε να μείνουμε μακριά από αυτούς που βάζουν τρικλοποδιές στον ίδιο.... τους τον εαυτό. Όλοι σας και μόνοι μας. Αυτά που κάνετε, τα έκαναν κι άλλοι και τ΄ αποτελέσματα τα είδατε....

- Η ιστορία γράφει και το πέρασμα του προέδρου του ΑΟΝΑ κυρίου Βαγιάννη θα μείνει στην ιστορία και θα το αναφέρουν ως παράδειγμα στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Διέθεσε πολλά λεφτά, ήταν κύριος στις υποχρεώσεις του και αυτό το ήξεραν όλοι και γι΄ αυτό πάντα έλεγαν τα καλύτερα. Αυτό όμως δεν είχε καλά αποτελέσματα για τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και αυτή είναι η ουσία.

- Τώρα έχουμε το πρωτάθλημα της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και τα μπαράζ για άνοδο στην Γ΄   Εθνική. Διεκδικούν το πρωτάθλημα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ και ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ο οποίος δεν έδειχνε και ιδιαίτερο ζήλο και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ενισχύθηκε όσο θα μπορούσε, την τελευταία μεταγραφική περίοδο. Όποια ομάδα κι αν πάρει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο και στα μπαράζ που θα δώσει ώστε να ανέβει και στην Γ΄ Εθνική.

- Για να μην κυκλοφορούν διάφορα στην πιάτσα, δεν είχαμε και δεν θα έχουμε καμία απολύτως συμμετοχή στις επιτυχίες των ομάδων, είτε αυτό έχει να κάνει με το τοπικό πρωτάθλημα. είτε με τα μπαράζ. Οι επιτυχίες και οι αποτυχίες, ανήκουν σ΄ αυτούς που είναι κοντά στις ομάδες και γι΄ αυτό πρέπει ν΄ αναλαμβάνουν και τις ευθύνες.