Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μία όμορφη Κυριακή με υγεία. Μετράμε ακόμη 21 μέρες για να γιορτάσουμε την νίκη της Δημοκρατίας, την νίκη της Ελλάδας μας, ενάντια σε όλους αυτούς που θέλουν το μπάχαλο, την ακυβερνησία και ζητούν την ψήφο σας για να μπούνε στην Βουλή και να παζαρέψουν την θέση τους. Οι Ελληνίδες και οι Ελληνες, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα το.... κάνουν στην κάλπη την Κυριακή 25η Ιουνίου.

- Και κάτι πολύ σημαντικό. Είναι τραγικό, πολύ τραγικό να δίνουμε την ψήφο μας σε ανθρώπους οι οποίοι φτάνουν στο σημείο να προσπαθούν να μας πείσουν πως πρέπει να τους ψηφίσουμε, επειδή τους "έστειλε" ο Θεός ή επειδή τους "έστειλε" ο ηγούμενος μιας μονής από το Άγιον Όρος!!!!!!!

- Ψηφίζουμε πολιτικές, ψηφίζουμε πολιτικούς, ψηφίζουμε το κόμμα που κατά την άποψη μας λέει τα λιγότερα και κάνει περισσότερα. Αν ήταν να ψηφίσουμε αυτόν ο οποίος πιστεύει περισσότερο στον Θεό, θα ψηφίζαμε Τσίπρα, γιατί ας μη γελιόμαστε πρέπει να είναι ο μόνος ο οποίος δήλωσε άθεος και πάει στην εκκλησία, ανάβει κεριά, κάνει τον σταυρό του, κάνει Ανάσταση και γι' αυτό έπαθε πανωλεθρία στις τελευταίες εκλογές. Του έφυγαν οι άθεοι!!!!!!

- Τέλος πάντων. Μην μασάτε και μην πετάτε την ψήφο σας. Πάμε πολιτικά, πάμε για την Ελλάδα, πάμε για την σταθερότητα, πάμε για αυτοδύναμη κυβέρνηση και όχι για μπάχαλο.

- Την καλημέρα μας στον φανατικότερο αναγνώστη μας, τον κύριο Γιώργο Αρβ. και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στον αγώνα που θα κάνει για κάποιο ψηφοδέλτιο στις Δημοτικές Εκλογές. Αγαπητέ κύριε Γιώργο Αρβ. θα είμαστε κλασικά απέναντι και αυτό μας αρέσει, γιατί απλά θα αποδειχθεί για μια ακόμη φορά, πως δεν κάνεις την σωστή επιλογή.