Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα καλή Παρασκευή, καλό 3ημερο και να είστε καλά στην υγεία σας. Τελικά όλοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έχουν πάρει απόφαση να προχωρήσουν στο να βγάλουν νέο πρόεδρο αφού λένε πώς ο Αλέξης όσα ψέματα είχε να πει τα είπε. Πιστεύουν πως με γυναίκα πρόεδρο θα επανακάμψουν και την έχουν έτοιμη, αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Τους την φυλάει ο Αλέξης και έχοντας στο πλευρό του τον Παππά και τον..... Πολλακη, αλλά και τους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ θα βγάλει άσσο από το μανίκι.

- Στην πολιτική δεν λέμε "το ποτέ" ποτέ, αφού όλα μπορεί να συμβούν. Πληροφορίες λένε πως η δήμαρχος Έλενα Βάκα δέχθηκε μια πρόταση ώστε να δώσει τα χέρια με έναν άνθρωπο ο οποίος ποτέ δεν την στήριξε αλλά έστω και αργά κατάλαβε το λάθος του και είδε πως η παράταξη της Δημάρχου είναι πολύ ισχυρή.

- Καλέ μας φίλε έχουμε ξενερώσει στο θέμα που έχει να κάνει με τον στίβο και ειλικρινά δεν θέλουμε να επιλέξουμε καλάμι για να ανέβουμε. Προτιμούμε τα πόδια μας.

- Το ξαναγράφουμε. Η υποψήφια δήμαρχος κυρία Άννα Παππά θα είναι κρίμα να εμφανισθεί ως γλάστρα ή κάτι άλλο. Η ίδια θα αποφασίσει αν θα επιβεβαιώσει τις φήμες ή όχι.