Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

..... μικρά, μικρά

 - Καλά θα κάνουν αυτοί που για κάποιους λόγους θέλουν να εκδικηθούν κάποιους, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να καταγγείλουν επώνυμα αυτά που χαρακτηρίζουν σκάνδαλα.
Εμείς δεν θα δώσουμε τώρα εξετάσεις.
Εμείς την αποψή μας γράφουμε και τίποτα παραπάνω. Αυτοί..... που προτρέπουν εμάς, είναι πανεύκολο να γράψουν οι ίδιοι για όποιο σκάνδαλο ανακάλυψαν. Τι λέτε ψευτόμαγκες;

- Και κάτι που έχει σχέση με την ΕΠΣ ΕΎΒΟΙΑΣ. Τα περισσότερα από τα μέλη του ΔΣ έχουν την εκτίμησή μας και αυτό δεν το κρύψαμε ποτέ. Με τον κύριο Ρέτσα δεν έχει αλλάξει κάτι. Είχαμε γράψει πως φέρθηκε με αχαριστία στον φίλο του και άνθρωπο που τον πήρε από το χεράκι και τον έβαλε στην ΕΠΣΕ, αλλά ήταν κι αυτός που τον όρισε διάδοχο και αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζουμε να τον αποκαλούμε αχάριστο. Όσο για την συνέχεια δεν μας αφορά. Ο Γιώργος Πίσχινας ανέλαβε και τον πήρε από το χεράκι, για τους δικούς του λόγους.

- Τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν. Ο χαρακτηρισμός αχάριστος θα πάει στην άκρη μόνο όταν ο κ. Ρέτσας ζητήσει συγνώμη από τον κύριο Παπακωνσταντίνου για την συμπεριφορά του και όχι για άλλα θέματα. ΤΕΛΟΣ.