Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

...... φαπούλες

 - Τελικά ο κύριος Τζαφέρος δεν θα κάνει πίσω. Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων και διαφημίζει πως οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, αφού τίποτα δεν πάει καλά στον δήμο και κάποιος πρέπει να κάνει κάτι!!!!!! Ο κύριος Τζαφέρος να φροντίσει το βράδυ των δημοτικών εκλογών να έχει έτοιμη τουλάχιστον μία δικαιολογία, αφού το αποτέλεσμα θα είναι ένα σοκ για τον ίδιο, σαν και αυτό του..... ΣΥΡΙΖΑ στις Εθνικές Εκλογές του Μαΐου.

- Προσπαθούν να ξεπεράσουν τον πόνο τους Ανδρουλάκης και Τσίπρας και αφού δεν μπορούν να διεκδικήσουν την νίκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, παλεύουν ώστε να μην πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ και ο ένας θέλει να κερδίσει την 2η θέση σε βάρος του άλλου. Θα πέσει πολύ γέλιο πάντως αν αυτοί που δεν θα ψήφιζαν ποτέ ΝΔ, συσπειρωθούν και ψηφίσουν μαζικά ΚΚΕ.....

- Θα μας φάει η αγωνία τελικά για το θέμα του υποψηφίου Περιφερειάρχη με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Θα αδειάσουν άραγε τον κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και θα δώσουν την στήριξη στον Απόστολο Γκλέτσο; Κάτι τέτοιο σχεδιάζουν αν καταλάβαμε καλά, από αυτά που ακούσαμε να λέει η κυρία Ακριώτη. Φάνηκε να στηρίζει Γκλέτσο.