Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Υπομονή και ψυχραιμία μέχρι 25 Ιουνίου οπότε και θα μιλήσει ο λαός, για να δούμε αν στην επόμενη Βουλή θα είναι μέσα η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία είχε κάνει την Βουλή ξενυχταδικο, οταν επί ΣΎΡΙΖΑ ήταν πρόεδρος. Τι απίστευτες εποχές θεέ μου. Να δούμε αν θα μπει στην Βουλή και ο άλλος τον οποίο όπως λένε τον .....σπρώχνουν κάποιοι ηγούμενοι και πιστεύουν πως μπορούν να τον κάνουν και πρωθυπουργό!!!!

- Επιμένουν όλοι και λένε πως στην Βουλή θα μπούνε 7 κόμματα και μέσα στα κόμματα αυτά δεν βάζουν τον Βαρουφάκη. Εμείς πιστεύουμε πως δεν θα μπούνε τελικά 7 κόμματα στην Βουλή και πολύ θα θέλαμε να είναι μόνο τέσσερα.

- Γράψαμε επίσης πως θα θέλαμε πρώτη την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αυτοδύναμη κυβέρνηση και δεύτερο το ΚΚΕ για να υπάρξει σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση και ας συνεχίσουν μετά ΣΥΡΙΖΑ & ΠΑΣΟΚ για το ποιος θα είναι τι.

- Την Κυριακή 25 Ιουνίου ψηφίζουμε Ελλάδα, ψηφίζουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση και στέλνουμε δεύτερο μήνυμα, σε αυτούς που ξεπέρασαν εύκολα το πρώτο.

- Περιμέναμε να ακούσουμε ή να διαβάσουμε κάτι από Νεοδημοκράτες οι οποίοι έκαναν λάθη προεκλογικά, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν αλλάζουν αυτοί οι άνθρωποι. Τους ενδιαφέρει μόνο ο εαυτούλης τους και όχι το κόμμα. Θα πάρουν την απάντηση και αυτοί την επόμενη φορά.