Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

...... φαπούλες

 - Υπόθεση γυναικών οι εκλογές για τον Δήμο Χαλκιδέων. Οι άνδρες ένας μετά τον άλλον κάνουν πίσω, ξεχνώντας τα όσα έλεγαν λίγο καιρό πριν. Επιτρέψτε μας να γράψουμε το δικό μας σενάριο. Από την μία πλευρά υπάρχει αυτό που λέμε φαβορί και είναι η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα. Είναι δήμαρχος, έχει δυνατά ονόματα στο ψηφοδέλτιό της και σίγουρα αυτή την φορά δεν θα έχει βασικούς αντιπάλους, τους..... τότε φορτσατους Παγώνη και Καθαροσπόρη και τους οποίους πολύ απλά είχε κερδίσει.

- Παγώνης και Καθαροσπόρης όπως άλλοι διαδίδουν δεν θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι και σίγουρα δεν θα δώσουν ραντεβού για να βρεθούν σε ψηφοδέλτιο άλλου παρέα και οι δύο.

- Ο κύριος Σπύρου προσπάθησε με χίλιους τρόπους να πείσει κάποια δυνατά ονόματα αλλά αυτό δεν έγινε και πλέον οι δύσπιστοι είναι πολλοί.

- Σταθερή η συμμετοχή της Λαϊκής Συσπείρωσης, του ΚΚΕ δηλαδή και πιθανόν υποψήφια δήμαρχος γυναίκα η κυρία Τσιβίκα.

- Η κυρία Ελένη Μιντζιφίρη δεν έχει μιλήσει ακόμη για το τι θα κάνει, αλλά πιστεύουμε πως όλα είναι πιθανά. Μπορεί να κατέβει ως συνεργαζόμενη ή με δικό της ψηφοδέλτιο.

- Ο κύριος Ανδρέου συνεχίζει να δηλώνει υποψήφιος δήμαρχος και κάνει προσπάθειες για την συγκρότηση ψηφοδελτίου.

- Ο κύριος Τζαφέρος είναι ο έχων το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς άδικα χάνει τον καιρό του.

- Τέλος η κυρία Παππά αν πραγματικά κινηθεί χωρίς αυτούς που διαδίδουν πως είναι από πίσω, θα έχει ελπίδες για κάτι καλό. Αν όμως αποδειχθεί πως πίσω της είναι άλλος, τότε άντε γειά.