Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Μετά τις εκλογές την Κυριακή 25 Ιουνίου, θα πρέπει να κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει. Θα πρέπει καθημερινά να ασκούμε κριτική στην κυβέρνηση και να πιέζουμε ώστε να γίνουν έργα στον νομό μας. Χωρίς κριτική και χωρίς πίεση δεν θα γίνουν όλα αυτά που πρέπει. Δυστυχώς άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούσαν να προσφέρουν στην..... Εύβοια, έμπλεξαν με τα κομματικά και χάθηκαν ή θα χαθούν από το προσκήνιο.

- Έχουμε ευθύνες όλες και όλοι, αλλά κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Δεν έχουμε καμία απολύτως εμπιστοσύνη σε ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά ψάχνουν για καρέκλα εξουσίας. 

- Οι εκλογές τελειώνουν στις 25 Ιουνίου και ελπίζουμε πως όλοι θα έχουμε καταλάβει πως ο κόσμος έχει κουρασθει να ακούει από τα κόμματα τα ίδια και τα ίδια και λίγο μετά τις εκλογές, να ζητούν και πάλι εκλογές. 

- Η κάθε κυβέρνηση που παίρνει την εντολή του λαού να φροντίζει να εξαντλεί την τετραετία. Αν δεν κάνει αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε, οι πολίτες με την ψήφο τους να την αλλάζουν.