Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Στο τέλος θα δείτε πως με τα πολλά δεν θα μας αφήσουν να χαρούμε το στραπάτσο του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη της Πόπης και του Βαξεβάνη.
Συγνώμη δηλαδή, αλλά βλέπετε εσείς να έχει καταλάβει κάτι ο Αλέξης; Αυτός είναι σαν να έπαιζε με τα κουβαδάκια του στην παραλία στο Λευκαντί και έβαλε για λίγο τα κλαμματα επειδή.... ένα άλλο παιδάκι του πήρε το κουβαδάκι!!!!
Η Πόπη πάντως πετάχθηκε μέχρι απέναντι του πήρε καινούργιο κουβαδάκι και ο Αλέξης ησύχασε.
Εμείς δεν αρχίσαμε καμία προετοιμασία για τις δημοτικές εκλογές. Τώρα έχουμε Εθνικές εκλογές και θα δώσουμε την μάχη για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Από την επόμενη των Εθνικών Εκλογών θα μπούμε σε κλίμα δημοτικών εκλογών και φυσικά θα στηρίξουμε κάποιες φίλες και φίλους περιφερειακούς στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα απαντήσουμε σκληρά τα πρόσωπα που σπρωχθηκαν να κάνουν τους λαγούς ή για να μας κουράσουν λίγο περισσότερο.
Από τον Ιούλιο που θα ανέβει και η θερμοκρασία θα έχουμε πολλές λιποθυμίες και πολιτικά ξεβρακώματα αφού κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι δεν βρήκαν την δύναμη να ζητήσουν μια συγνώμη. Τους είχαμε πει τα πάντα, αλλα δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να καταλάβουν.