Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

.....η άποψή μας

 - Φυσικά και στηρίζουμε τις απόψεις μας, αλλά όταν κάνουμε λάθος, το αναγνωρίζουμε, λέμε πως δεν ήταν σωστή η αποψή μας, ζητάμε συγνώμη και πάμε παρακάτω.
Το γράφουμε γιατί κάποια αναγνώστρια μας είπε πως άδικα γράφουμε ότι γράφουμε για τον κύριο Κώστα Μαρκόπουλο τον τέως βουλευτή.
Κυρία μας, έχετε δίκιο. Έπρεπε να γράψουμε πολύ περισσότερα και χειρότερα, αφού μετά το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών, δεν βρήκε την δύναμη να ζητήσει μια συγνώμη από την Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό, αλλά..... και από τον κόσμο, αφού κατηγορούσε απίστευτα την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη και έπεσε πολύ έξω στις προβλέψεις του.
Αγαπητή κυρία, ο κάθε άνθρωπος που δεν βρίσκει την δύναμη να παραδεχθεί τα λάθη του και να ζητήσει συγνώμη, δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να τον ψηφίσουν οι πολίτες για να τους διοικήσει εστω και σε επίπεδο Περιφέρειας.
Ο κ. Μαρκόπουλος δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει μετά το αποτέλεσμα των εκλογών και θέλει να ξεχάσουμε τα όσα έλεγε πριν τις εκλογές με ανακοινώσεις του και στον φίλο του ραδιοφωνατζή.
Φυσικά συνεχίζει τους χαρακτηρισμούς κατά της Περιφερειακής διοίκησης και προσωπικά κατά του Φάνη Σπανού.
Την απάντηση θα την πάρει ο ίδιος στις Περιφερειακές εκλογές τον Οκτώβριο.
Και τότε θα καταπιεί την γλώσσα του.