Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή Κυριακή.
- Τι Καλοκαίρι είναι άραγε αυτό; Ο καιρός έχει τρελαθεί, αφού μας πάει μία ζέστη, μία βροχή. Κάηκαν άνθρωποι ζωντανοί, χάθηκαν περιουσίες και ενώ πέρασαν 6 μέρες, υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι!!! Κι όμως έχουμε ακόμη μια ανίκανη κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση, έναν δήμαρχο και μια Περιφερειάρχη οι οποίοι δεν λένε να παραιτηθούν μήπως και ησυχάσουν οι ψυχές των 88 μέχρι τώρα νεκρών. Λένε πως μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός 100, τότε θα παραιτηθούν!!! Πως να τους χαρακτηρίσουμε άραγε; Ας τους φωτίσει ο Θεός, στον οποίο δεν πιστεύουν, ώστε να φύγουν και ν΄ αφήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.  Έφτασαν στο σημείο...
να μιλάνε για αυθαίρετα και αυθαιρεσίες ποιοι; Αυτοί οι οποίοι μέχρι και πριν λίγες μέρες, καλούσαν τον κόσμο να νομιμοποιήσει το αυθαίρετό του!!!
Λένε κάποιοι πως δεν πρέπει να ρίχνουμε κατάρες και άλλα τέτοια. Ποιες κατάρες; Κάηκαν 88 άνθρωποι ζωντανοί και ο αριθμός θα αυξηθεί και μιλάτε για κατάρες; Πότε θα τιμωρηθούν αυτοί που τους έκαψαν; Πότε θα πάνε φυλακή αυτή που δεν έκαναν την δουλειά τους;
Πιάνουν οι κατάρες; Ποιος τα πιστεύει αυτά; Τα πιστεύουν μόνο αυτοί που έχουν τύψεις. Οι τύψεις τους θα τους εκδικηθούν και όχι οι όποιες κατάρες. Οι ψυχές των παιδιών, δεν θα ησυχάσουν εκεί ψηλά. Αυτό τρέμουν όλοι τους κι αν δεν ζητήσουν συγνώμη όλοι, αν δεν παραιτηθούν, αυτές οι ψυχές δεν θα ηρεμήσουν και θα απαντήσουν.
- Ο δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης, άρχισε πάλι τις επιθέσεις εναντίον άλλων, αφού μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο. Σήκωσε ψηλά το θέμα της Δημοτικής Αγοράς, αφού διαπίστωσε πως οι μπουλντόζες που είχε υποσχεθεί πως θα έπιαναν δουλειά, δεν ήρθαν. Ο κ. Παγώνης κατηγορεί τους πάντες και λέει πως δεν τον αφήνουν να κάνει το έργο!!! Κύριε Παγώνη, τώρα είναι αργά. Το είχαμε γράψει πολύ νωρίς. Επικοινωνιακά σηκώσατε ψηλά το θέμα. Πληρώσατε για μελέτες και άλλα, πολλά χρήματα και σας το είχαμε γράψει, πως πετάτε τα λεφτά των δημοτών.  Κύριε Παγώνη, ας αφήσουμε τα λόγια. Δεν κάνατε έργο. Λόγια, λόγια, λόγια και μοίρασμα χρημάτων σε ειδικούς συμβούλους και μελετητές. Κύριε Παγώνη, αυτή είναι η αλήθεια, σας αρέσει δεν σας αρέσει και το χειρότερο όλων είναι πως δεν προσέξατε την καθημερινότητα. Αυτό "θα πληρώσετε" την ώρα της κάλπης.
- Πάμε τώρα και στα ποδοσφαιρικά. Χαμός με τις ομάδες ποδοσφαίρου της Εύβοιας. Σήμερα περιμένουμε να δούμε λευκό καπνό από την Νέα Λάμψακο και τον Ελλήσποντο και είμαστε σε αναμονή για τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ.
Είπαμε σε κάποιον φίλο πως έχουμε μια άποψη για τις ομάδες που διεκδικούν να έχουν ρόλο πρωταγωνιστή και έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Είπαμε πως ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ΑΥΛΩΝΑΡΙ, ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και ΑΡΤΑΚΗ θα είναι στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίες. Είχε αμφιβολίες για την σειρά που τοποθετήσαμε τις ομάδες, βασιζόμενος στις μεταγραφές που έγιναν. Αγαπητέ φίλε, μεταγραφές πολλές και σημαντικές έκαναν κι άλλες ομάδες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πρωτάθλημα δεν πήραν. Το πήρε η ΙΣΤΙΑΙΑ, το πήρε ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ, το πήρε η ΕΡΕΤΡΙΑ.
Αυτές οι ομάδες δεν ήταν πρωταθλητές στις μεταγραφές. Πρωταθλητές μεταγραφών ήταν η ΑΡΤΑΚΗ, η ΑΕΚ και ο ΛΗΛΑΣ. Μην τα ξεχνάτε αυτά κυρίες και κύριοι. Το πρωτάθλημα το κερδίζουν αυτοί που κάνουν σωστές κινήσεις, οργανωμένες κινήσεις, αλλά και έχουν και την εμπειρία της διαχείρισης.
Υπομονή και τρέξιμο στο Βασιλικό, για να μην μείνει γυμνή από ποδοσφαιριστές η ομάδα.
Αλήθεια ποιοι ποδοσφαιριστές παρέμειναν στην ομάδα; Γιατί οι διοικούντες άφησαν απλήρωτους ποδοσφαιριστές και προπονητές και είχαμε την μεγάλη φυγή; Τα καλύτερα έλεγαν για την ομάδα και έβγαιναν φωτογραφίες, αλλά την διέλυσαν. Φρόντισαν μόνο να κάνουν αυτά που έκαναν, για να μην αναλάβουν τις ευθύνες, για όλα αυτά που έκαναν με την κακοδιαχείριση. Κυρίες και κύριοι, οι ευθύνες υπάρχουν κι αν η ομάδα οδηγηθεί στο χάος, αυτοί που φταίνε θα πληρώσουν. Αυτό να μην το ξεχνά κανείς.
Στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ έχουν διοίκηση, έχουν προπονητή και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν για να "γεμίσουν" το ρόστερ και θα πρέπει ήδη να είχαν αρχίσει την επικοινωνιακή αντεπίθεση για να κλείσουν τα στόματα αυτών που έχουν ήδη καταδικασμένη με υποβιβασμό την ομάδα, όπως την είχαν και την χρονιά που πέρασε.
Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες κι όπως λέει και ο Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος θα είναι στην εκδήλωση του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, "Το καλύτερο μπεγλέρι, είναι τα κλειδιά στο χέρι".
Το γράφουμε γιατί κάποιοι πήραν τα κλειδιά κάποιων ομάδων, αλλά τα άφησαν στην πόρτα από την μέσα πλευρά και αυτοί κλειδώθηκαν απ΄ έξω!!!!