Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Καλησπέρα Σταμάτη

Αγαπητέ Σταμάτη Ρουσόδημε (psaxna.gr), καλησπέρα.
Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά την κάνω ως φίλος πραγματικά.
Δεν υπάρχουν συζητήσεις, δεν υπάρχουν συμφωνίες, δεν υπάρχουν οικονομικές συναλλαγές στο θέμα Μπακομήτρου και Ρεπετσά, με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Ο Θανάσης και ο Παναγιώτης προσπαθούν να ξεπεράσουν οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους για να ενταχθούν στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ επειδή τους συνδέει μια φιλία με τον Στούπα, τον Γκαλούφα, τον Σίδερη και τον ΗΡΑΚΛΗ και θέλουν να βοηθήσουν ώστε η ...
ομάδα να φτάσει στον στόχο της.
Όταν τα παιδιά λύσουν το θέμα, τότε θα έρθουν ως απλοί στρατιώτες και δεν θα είναι έκπληξη αν είναι στο γήπεδο των Ψαχνών την Δευτέρα, στην πρώτη του ΗΡΑΚΛΗ.
Αγαπητέ Σταμάτη ο κ. Στούπας δεν θα έλεγε ποτέ σ΄ έναν ποδοσφαιριστή να έρθει στο Τοπικό, αν ο ίδιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν ήθελε από μόνος του να βοηθήσει.
Ο Στούπας και η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ τιμούν τον Ρεπετσά και τον Μπακομήτρο και θα έχουν πάντα την πόρτα τους ανοιχτή, αν και όποτε το αποφασίσουν. Σταμάτη, εμείς πιστεύουμε πως θα βρούνε τον τρόπο οι Ρεπετσάς και Μπακομήτρος και σε καλούμε αν έρθουν, να φροντίσεις ώστε αυτή η απόφαση να τύχει και τις ανάλογης υποδοχής από τον κόσμο.
Το τι σημαίνει Στούπας και η παρέα του το ξέραμε. Τώρα μαθαίνουμε και τι σημαίνει Ρεπετσάς και Μπακομήτρος.