Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα και καλό μήνα, φίλες και φίλοι αναγνώστες.
Μπήκαμε στον Αύγουστο και θέλουμε δεν θέλουμε σε 30 μέρες μπαίνουμε στο Φθινόπωρο,  με ότι σημαίνει αυτό.
- Τα τσακάλια της ΕΡΤ κάνουν αγώνα δρόμου, αφού καθημερινά ανακαλύπτουν μονοπάτια και μάλιστα ιδιωτικά τα οποία οδηγούσαν στις παραλίες στο Μάτι!!! Βρε δαιμόνιοι ρεπόρτερ, δεν πάτε μια βόλτα σε όποια παραλία θέλετε, για να δείτε τα πάντα;
Τα μονοπάτια σας έφταιξαν; Μήπως και στην θάλασσα που έφτασαν....
κάποιοι, έχουν βρεθεί.
Κομματόσκυλα, όχι προπαγάνδα πάνω στον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τις οικογένειές τους και τις περιουσίες τους. Που ήσασταν το βράδυ της τραγωδίας; Προσέξτε γιατί όπως είπαμε υπάρχει και η Θεία δίκη.
- Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης μας κάνει πλάκα. Του είχαμε γράψει το τι θα συμβεί με την Δημοτική αγορά, αλλά τότε σφύριζε αδιάφορα. Δήμαρχε, τώρα ανεβάζεις το θέμα, γιατί σου τράβηξαν το χαλάκι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κι εσύ ήθελες το χαρτί της δημοτικής αγοράς να το παίξεις προεκλογικά.
Δήμαρχε, με τίποτα δεν θα σωθεί ο ποντικώνας. Ξόδεψες χρήματα των δημοτών για μελέτες και ξανά μελέτες και να το αποτέλεσμα. Άφησέ το όπως είναι και να κάνεις τον σταυρό σου, να βρέχει πολύ σ΄ αυτό το σημείο, ώστε να γκρεμισθεί να τελειώνουμε. Δήμαρχε, μια τρύπα στο νερό έκανες και πρέπει να το παραδεχθείς πως την πλήρωσαν ακριβά οι δημότες.
- Από Δευτέρα  6 Αυγούστου αρχίζουν προετοιμασία ομάδες της Εύβοιας αν και κάποιες άλλες όπως ΕΡΕΤΡΙΑ και ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ έχουν αρχίσει ήδη. Υπάρχουν κι αυτές οι οποίες δεν θ΄ αρχίσουν ακόμη, αλλά κι αυτές οι οποίες θ΄ αρχίσουν, με πιτσιρικάδες και βλέπουμε.
Να ευχηθούμε σε όλους υγεία, υγεία, υγεία και κάθε επιτυχία.
- Μου το είπε αναγνώστης και πρέπει να το γράψω. Τον κώλο σου κάτω να χτυπάς, το φαβορί για το πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία είναι ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Το έγραψα λοιπόν και ησύχασα κι αν επιμένει ο αναγνώστης κάποια στιγμή μπορεί και να το πιστέψω!!! Καλέ μας άνθρωπε, έγραψα και το γιατί δεν θα είναι πρωταθλητής ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ κατά την άποψή μου και περιμένω να ακούσω και απόψεις άλλων.