Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Κάποιοι πιστεύουν πως έχουν κλείσει θέση στον παράδεισο, αφού έχουν τοποθετήσει τον εαυτό τους στους καλούς!!! Ρε σεις μάγκες, δεν πήρατε χαμπάρι πως τώρα με τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ άλλαξαν τα πράγματα και για να πας στον παράδεισο πρέπει να δηλώσεις άθεος;;;;;
Εμείς άθεοι δεν θα γίνουμε ποτέ, γιατί πιστεύουμε στην μία και μοναδική, στην θεά του ποδοσφαίρου!!!! Ποια είναι αυτή; Περιμένουμε ακόμη απαντήσεις από τον κ. Καλίτσα, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. 
Η θεά είναι μόνο μία κύριοι και γι΄ αυτό καμία άλλη δεν μπορεί να σταθεί δίπλα της.
Η στρογγυλή θεά. Η μπάλα δηλαδή η οποία εκτός από θεά είναι και....
πόρνη και ιδιαίτερα όταν συναντά αυτό που λέει ο λαός, "ποιο μαλάκας πεθαίνεις"!!! Εσείς περιμένατε άλλη για θεά, αλλά εμείς με το ΤΙΠΟΤΑ δεν θ΄ ασχοληθούμε. 
- Δεκτά όλα τα σχόλια για το θέμα με τον κ. Γιώργο Σέγκο, αλλά να ξέρετε όλοι πως το θέμα αυτό το έγραψε η καρδιά μας και όχι το μυαλό μας, γιατί αν είχαμε μυαλό δεν θα τα γράφαμε. Θα κάναμε απλά δημόσιες σχέσεις, θα χαϊδεύαμε αυτιά και που ξέρετε μπορεί να πηγαίναμε και στον παράδεισο των άθεων!!!
Η αξία του διαιτητή κυρίου Σέγκου, είναι γνωστή και ήταν από τους καλούς διαιτητές της Εύβοιας. Οι σάλτσες σε κάθε φαγητό, λειτουργούν ως γευστικό, αλλά με την προϋπόθεση πως το φαγητό πρέπει να έχει όλο το πακέτο.
- Τι έγινε με τους ραδιοφωνατζήδες; Τι θα έχουμε από τον Σεπτέμβριο; Ακούμε πολλά και διάφορα, αλλά εμείς ξέρουμε πως από την ώρα που είχαμε το ξέσπασμα με το θέμα που είχε την ονομασία "ντούπου-ντούπου", οι εξελίξεις τρέχουν και δεν ξέρουμε που τελικά θα καταλήξουν.
- Κάπου εκεί στα Μεσσάπεια το απόγευμα της Δευτέρας χτύπησαν οι καμπάνες, αφού ήταν σε εξέλιξη "ποδοσφαιρική φωτιά". Τα νέα θα τα μάθετε από άλλους, αφού εμάς όπως λένε δεν μας διαβάζει κανείς!!!!
- Προσπαθούν κάποιοι ώστε να αποδυναμωθεί η ομάδα της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ και να μην καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Αν είναι αλήθεια αυτό, λυπούμαστε, γιατί ακούμε πως το κάνουν αυτοί που κάτι πήραν από το πέρασμά τους από την ΚΑΣΤΕΛΛΑ. Πάντως η νέα διοίκηση, αν θέλει, καλά θα κάνει να μην ασχοληθεί μ΄ αυτά και να κάνει την αντεπίθεσή της. Το πως το ξέρουν οι διοικούντες.
- Στον ΛΗΛΑ Βασιλικού οι διοικούντες πιστεύουν πως τα πάνε καλά και θα μας διαψεύσουν όπως λένε. Δεν υπάρχει θέμα με ποδοσφαιριστές στην ομάδα, αφού δελτία υπάρχουν και θα επιστρέψουν κι άλλοι. Κύριοι, τα δελτία τα δίνουμε στους διαιτητές για να συμπληρώσουν το φύλλο αγώνα και δεν τα δίνουμε στον προπονητή για να τα βάλει στο γήπεδο. Εκεί μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές. Η δική μας άποψη είναι γνωστή και θα δούμε ποια πλευρά έχει δίκιο.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ μπήκε σε νέα βάση και το μεγάλο στοίχημα είναι ο κόσμος. Θα δούμε αν ο κόσμος της περιοχής Αλιβερίου θ΄ αγκαλιάσει την ομάδα. Πάντως η διοίκηση Κατσινόπουλου ετοιμάζει κινήσεις και προτάσεις, για το θέμα αυτό.
- Και εγένετο ΕΝΩΣΗ ΔΥΣΤΙΩΝ, αφού όλα δείχνουν πως ΚΟΣΚΙΝΑ και ΔΥΣΤΟΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους. Για να δούμε αν τελικά συμβεί αυτό.