Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Άδικος ο αποκλεισμός της ομάδας του Ατρομήτου, αφού δέχθηκε την ισοφάριση δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης. Κρίμα, αλλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια.
- Στα δικά μας τώρα, ο δήμαρχος κ. Παγώνης τα έχει βάλει με μια ομάδα πολιτών, η οποία με την σειρά της τα έβαλε με την Δημοτική αγορά και πάει λέγοντας. Κύριοι πολιτικά παιχνιδάκια και από τις δύο πλευρές, αφού άρχισε ο προεκλογικός αγώνας. Άλλοι θεωρούν μνημείο αυτό το έκτρωμα στο κέντρο της Χαλκίδας και άλλοι ξοδεύουν εκατομμύρια, επειδή θέλουν προεκλογικά να έχουν να λένε κάτι!!! Μπουλντόζες χρειάζονται κύριοι και φορτηγά να κουβαλούν τα μπάζα.
Δήμαρχε, δεν θα πρέπει να ξεχνάς, πως στελέχη της παράταξής σου, είχαν....
μπει μπροστά στις μπουλντόζες που είχαν πάει να το γκρεμίσουν, όταν δήμαρχος ήτανε ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε κύριε Παγώνη. Ο κάθε πολίτης έχει την άποψή του και καλά κάνει. Μήπως όμως έχει και περισσότερα επιχειρήματα από τα δικά σου;
- Τι τρέχει με τον ΗΡΑΚΛΗ Χαλκίδας και την γυναικεία ομάδα βόλεϋ;  
Πληροφορίες λένε πως κάνει μεταγραφές η ομάδα, αφού θ΄ αγωνισθεί σε μεγάλη κατηγορία, στη θέση μιας άλλης ομάδας!!! Κάτι σαν αγορά ΑΦΜ μας κάνει αυτό, αλλά ας περιμένουμε.
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Εμείς δεν θέλουμε να γινόμαστε χορηγοί επικοινωνίας καμιάς εκδήλωσης, γιατί αυτό πέρα από δικαιώματα, έχει και υποχρεώσεις. Εμείς προβάλουμε εκδηλώσεις για τις οποίες κάποιος φίλος δείχνει ενδιαφέρον και μας τηλεφωνεί.
Αυτό είναι όλο. Δεν θέλουμε ούτε να μας έχουν οι διοργανωτές στις αφίσες τους, ούτε δωρεάν προσκλήσεις, ούτε τίποτα. Αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει, εδώ και χρόνια. Για τους φίλους κάνουμε τα πάντα και όχι γι΄ αυτούς που καβάλησαν καλάμια. Εμείς τα καλάμια τα έχουμε για τις ντομάτες, τα φασολάκια και τα άλλα κηπευτικά μας.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πότε θα ξεκινήσει προετοιμασία; Ακούμε διάφορες ημερομηνίες, αλλά επίσημα τίποτα ακόμη. Λένε πως προσπαθούν να βρούνε μια ημερομηνία ώστε να μπορεί να έρθει και ο Γερμανός πρόεδρος. Προσέξτε κυρίες και κύριοι, γιατί η καθυστέρηση λειτουργεί σε βάρος της προετοιμασίας της ομάδας και το πρωτάθλημα αρχίζει 23 Σεπτεμβρίου.
-  Στις 26 Αυγούστου έχουμε εκδρομούλα στο Αυλωνάρι για τον αγώνα προετοιμασίας ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. Θέλουμε να δούμε τον νέο ΗΡΑΚΛΗ, αλλά και το ΑΥΛΩΝΑΡΙ με τον κ. Ντόβολη στον πάγκο. Μετά τον αγώνα κλείσαμε ραντεβού στον Κάραβο Αλιβερίου με καλή παρέα για να συζητήσουμε ποδοσφαιρικά!!!!1
- Όλα θα πάνε καλά με τον ΛΗΛΑ Βασιλικού, λένε αυτοί που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας και γι΄ αυτό δεν πρέπει ν΄ ανησυχεί κανείς. Για τις μεταγραφικές κινήσεις, όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσουν όταν οι άλλες ομάδες, γεμίσουν το δικό τους ρόστερ. Καλό είναι αυτό;
- Τα πράγματα άλλαξαν για τον ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ, αφού τελικά οι 16 ομάδες της Α΄ Κατηγορίας δήλωσαν συμμετοχή και η ελπίδα για άνοδο χάθηκε. Τώρα στα Φύλλα θα εκλέξουν διοίκηση για να οδηγήσει και πάλι την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας και θα δούμε αν ο κ. Βούλγαρης θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας.
- Μπορεί ΚΟΣΚΙΝΑ και ΔΥΣΤΟΣ να δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, αλλά εμείς πιστεύουμε πως θα γίνουν τελικά μία ομάδα και η οποία αργότερα θα πάρει την ονομασία πιθανότατα ΕΝΩΣΗ ΔΥΣΤΙΩΝ. Κάτι πάντως δεν σκέφτηκαν οι δύο ομάδες και ίσως υπάρχει χρόνος να το διορθώσουν.....
- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ πάει τρέχοντας τα θέματά του και όλα δείχνουν πως θα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και χωρίς τα καμώματα και τις φανφάρες του πρόσφατου παρελθόντος, αφού στον πάγκο θα είναι προπονητής ο κ. Τοκπασίδης, ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει μετά από μία νίκη, να πιστεύει πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα!!!! Η ομάδα πάντως όλα δείχνουν πως θα έχει πλούσιο ρόστερ.