Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League και του Europa League, που ανέδειξε τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων που μετέχουν στις παραπάνω διοργανώσεις.

Champions League

ΑΕΚ: Τον νικητή του ζευγαριού Σέλτικ-Ρόζεμποργκ θα αντιμετωπίσει η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ, για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League. Tο πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 ή...
8 Αυγούστου στη Γλασκώβη ή το Τρόντχαϊμ και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ στις 14 Αυγούστου.

ΠΑΟΚ: Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ που μετέχει επίσης στο Champions League, σε περίπτωση που αποκλείσει τη Βασιλεία και φτάσει στον γ΄ προκριματικό γύρο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Εάν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν τα καταφέρουν, τότε θα συνεχίσουν στο Europa League και η αντίπαλός τους θα προκύψει από το ζευγάρι Βιτορούλ και Φίτεσε, με το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 9 Αυγούστου και τη ρεβάνς στις 16 Αυγούστου στην Τούμπα.

Europa League

Ολυμπιακός: ΟΙ Πειραιώτες γνωρίζουν ήδη την αντίπαλό τους, που είναι η ελβετική Λουκέρνη. Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς στις 16 Αυγούστου στην Ελβετία.

Ατρόμητος: Εάν οι Περιστεριώτες αποκλείσουν τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο αντίπαλός τους στον γ΄ προκριματικό γύρο θα είναι η νικήτρια του ζευγραιού Ζελέζνιτσαρ-Απόλλων Λεμεσού. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου εκτός έδρας και η ρεβάνς στις 16 Αυγούστου στην Αθήνα.

Αστέρας Τρίπολης: Σε περίπτωση πρόκρισης επί της Χιμπέρνιαν, οι Αρκάδες θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μόλντε-Λάτσι, με πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα στις 9 Αυγούστου και ρεβάνς στις 16 του ίδιου μήνα εκτός έδρας.