Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Πάρτε και τα ρέστα....

Κάποιοι στο Βασιλικό έχουν μείνει πολύ πίσω. Τόσο πίσω που ακόμη και σήμερα ψάχνουν να βρούνε γωνία στο δεκάρικο!!! Κύριοι τα σημερινά 10ευρα έχουν γωνίες. Τα 10δραχμα τα μεταλλικά δεν είχαν, αλλά που να τα βρεις τώρα αυτά!!! Λοιπόν χθες είχα μια συζήτηση με άνθρωπο της ενημέρωσης και για να ακριβολογώ της φωτοενημέρωσης και ο οποίος μου είπε τα όσα ακούσθηκαν στην Γενική Συνέλευση του ΛΗΛΑ, εναντίον μου. Με πληροφόρησε λοιπόν πως κατηγορήθηκε ο κ. Θανάσης Ντεγιάννης, ως ο άνθρωπος ο οποίος με πληροφορούσε για όσα συνέβαιναν και με ...
συμβούλευε για τους νόμους και τους κανονισμούς!!!!!!!
Πόσο κακοί μπορείτε να γίνετε κυρίες και κύριοι του ΛΗΛΑ, για να δηλώνετε παράγοντες;
Είσθε στην εποχή που ο πρόεδρος, ο χωροφύλακας και ο δάσκαλος του χωριού, ήταν οι προύχοντες του τόπου;
Το αστείο τελείωσε. Στο παρελθόν άλλοι διοικούντες είχαν κατηγορήσει τον κ. Δημήτρη Γκάβαλη πως μας έλεγε τι συνέβαινε. Τότε ο κ. Γκάβαλης και ο κ. Παπαθανασίου μου ζήτησαν να πάω στα γραφεία όπου θα ήταν και τα μέλη του ΔΣ. Πήγα. Πήγα και τους είπα πως μάθαινα τα πάντα. Δεν θέλει κόπο κύριοι. Τρόπο θέλει. Τότε ο κ. Γκάβαλης έφυγε με ψηλά το κεφάλι από τα γραφεία της ομάδας και κάποιοι δεν είχαν την δύναμη ούτε έξω από τα γραφεία να περάσουν. Όσοι δεν τα έζησαν αυτά, ας ρωτήσουν τους κυρίους Κικίδη, Κουτσαυλή, Αγραφιώτη, Παπαθανασίου, Γκάβαλη και θα τα μάθουν.
Οι διοικούντες μέχρι πριν μέρες τον ΛΗΛΑ, ξέρουν πως έχουν λερωμένη την φωλιά τους και δεν μπορούν να έρθουν σε δημόσιο διάλογο μαζί μας. 
Κύριοι καμιά συμβουλή και ενημέρωση δεν είχαμε από τον κύριο Ντεγιάννη.
Ο κ. Αλεξάκης, για να μιλάμε με ονόματα, ξέρει καλά πως εμείς ζητάμε ενημέρωση από τους θεσμούς κι ένας από αυτούς είναι η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. 
Κύριε Αλεξάκη, σε τυχαία συνάντηση στο δρόμο, έξω από το γήπεδο Βασιλικού, σας τα έχω αποδείξει αυτά, αλλά φαίνεται πως τα κρατήσατε για τον εαυτό σας. Τηλεφώνησα εγώ στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και κάναμε διάλογο στον οποίο συμμετείχατε. Αγαπητέ κύριε Αλεξάκη, ποιος λέει λοιπόν αλήθειες και ποιος ψέματα;
Αλήθεια ποιος μας ενημέρωσε πως ψάχνατε τρόπο ώστε να μην μας επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο;
Αλήθεια ποιος μας ενημέρωσε για τα όσα λέγατε μέσα στο λεωφορείο της αποστολής;
Αλήθεια ποιος μας ενημέρωσε για την παραποίηση των βιβλίων;
Αλήθεια ποιος μας ενημέρωσε για το ότι κάνατε τα 90.000 ευρώ, περίπου 33.500 ευρώ;
Δεν θα συνεχίσω γιατί τώρα πολλοί την κάνατε με ελαφρά πηδηματάκια. Θα σας θυμίσω μόνο κάτι.
Ο κύριος Ντεγιάννης ήταν σ΄ αυτούς που είχαν βοηθήσει για ν΄ αποκτήσει διοίκηση ο ΛΗΛΑΣ με πρόεδρο τον κύριο Πρέκα. Τότε ποιος μας ενημέρωνε άραγε; Μήπως ο κ. Ντεγιάννης, έβαζε τα χεράκια του και έβγαζε τα ματάκια του;
Μην ψάχνετε λοιπόν το πως μαθαίνουμε τα όσα συμβαίνουν. Μόνοι σας τα λέτε για να κάνετε τους μάγκες. Ο λαός λέει πως κάτι που το ξέρουν δύο, δεν είναι μυστικό.
Κύριε Ντεγιάννη, σας ζητούμε συγνώμη για το μπλέξιμο, αλλά όποιος πραγματικά αγαπάει τον ΛΗΛΑ, θα πρέπει να ξέρει πως κι αυτά είναι στο παιχνίδι.
Λοιπόν αφήστε να χαλαρώσουμε και λίγο, γιατί δεν έχουμε καμία διάθεση να μπούμε σε τρυπάκια. Στο κάτω κάτω, ο καθένας ζει στο δικό του παραμύθι. Η μόνη διαφορά είναι πως το παραμύθι αυτών των ανθρώπων το πληρώνουν άλλοι και όχι από την τσέπη τους.