Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Καλησπέρα σας...

Την καλησπέρα μας στους 22 που αγαπούν τον ΛΗΛΑ και βρίζουν εμάς που δεν τον αγαπάμε.
Εμείς κάναμε υπομονή και θα δικαιωθούμε και πάλι.
Λαγοί οι περισσότεροι και άνθρωποι που κοιτάζουν το συμφέρον τους στο όνομα του ΛΗΛΑ.
Κατέστρεψαν την ομάδα και πολύ σύντομα θα βάλουν παιδάκια να αγωνισθούν, αφού ούτε την ιστορία της ομάδας θα σεβαστούν, ούτε και τα χρήματα που πλήρωσε το Βασιλικό.
Καθαρές κουβέντες.
Διαβάσαμε είδηση από τον κύριο Άγγελο Αγαπητό που λέει πως έμεινε ελεύθερος ο Λάμπρος Καρλατήρας. Κύριε Αγαπητέ δεν είναι είδηση το τι θα κάνει ο Λάμπρος, ο οποίος αξίζει να πάει να παίξει μπάλα σε ομάδα με στόχους και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Είδηση είναι το ότι ....
ο μπαμπάς του για να το παίξει ΛΗΛΑντάρας έβριζε χυδαία εμάς, όπως έβριζε τον ΛΗΛΑ όταν ο Λάμπρος είχε πάει στην Αυλίδα. Άγγελε καλά κάνεις και ενημερώνεις για το ότι ο Λάμπρος είναι ελεύθερος, αλλά αφού τα καταφέρνεις στις ειδήσεις, γράψε μας και αυτά που έλεγε ο κ. Χρήστος Καρλατήρας.
Κύριε Χρήστο μας, τι έγινε; Είναι λίγος ο ΛΗΛΑΣ για τον Λάμπρο ή είναι λίγα τα ευρώ;
Μάθαμε πως στον ΛΗΛΑ θα παίξει ο μικρός, άρα μικρός είναι κι ο ΛΗΛΑΣ για σένα;
Κύριε Χρήστο εμείς δεν θα σε βρίσουμε, γιατί αυτό το κάνουν άλλοι στο Βασιλικό.
Θα συναντηθούμε σύντομα και θα πρέπει να ετοιμάσεις απαντήσεις για τα ερωτήματα που θα σου κάνουμε.
Αν δεν συναντηθούμε, σύντομα θα τα κάνουμε δημόσια.
Αγαπητέ Άγγελε, να ρωτήσεις τον άρχοντα να σου πει από πότε του είχαμε μιλήσει για τον Καρλατήρα. Ο Λάμπρος Άγγελε δεν είναι ηλίθιος και δύσκολα θα συνέχιζε στον ΛΗΛΑ με ψιλά και χωρίς αξιόλογους συμπαίχτες. Το λέει κι ο λαός: "Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια"!!!
Για να κλείσουμε το θέμα, να ξέρουν ΟΛΟΙ πως θα ζητηθούν ευθύνες από όλους αν συνεχισθεί η κατρακύλα. Κανείς δεν θα ξεμπλέξει εύκολα. Αν δεν μπορούν και έκαναν ότι έκαναν για να καλύψουν την τρύπα των 50.000 ευρώ, να ζητήσουν συγνώμη και να φύγουν τώρα, γιατί αν κάνουν κακό στον ΛΗΛΑ, ο νόμος θα τους τιμωρήσει προσωπικά και πολύ σύντομα.
Τα γράφουμε για να μην υπάρχουν μαγκιές και παρεξηγήσεις.
"Χάθηκαν"  50.000 ευρώ περίπου. Αυτό δεν το ξεχνά κανείς.