Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ψυχραιμία κύριοι. 
Δεν ξέρουμε αν έχουμε χάσει επεισόδια, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως ο κύριος Βαλάντης Μπλέτσας, δεν θα θελήσει να χαρακτηρισθεί αποτυχημένος και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Δυστυχώς χάθηκε η αξιοπιστία, αφού η προηγούμενη διοίκηση έκανε ότι μπορούσε γι΄ αυτό και στην νέα διοίκηση, δεν συμμετέχουν άνθρωποι οι οποίοι πέτυχαν ποδοσφαιρικά όπου πήγαν.
Οι γνωριμίες του κ. Μπλέτσα και οι σχέσεις του με ποδοσφαιριστές ανά την Ελλάδα είναι πολλές και καλές και πιστεύω πως θα πείσει κάποιους, αν κι εφόσον ....
υπάρχουν και τα χρήματα.
Η ομάδα αν δεν κάνουμε λάθος δεν όρισε ακόμη την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας και αυτό είναι ένα θεματάκι, αφού από σήμερα και μέχρι 23 Σεπτεμβρίου έμειναν 8 εβδομάδες.
Επικοινωνιακά η ομάδα επέλεξε την σιωπή και αυτό μπορεί να είναι καλό, αλλά δεν βοηθάει στο θέμα του κόσμου. Θα έπρεπε με λιτές ανακοινώσεις η διοίκηση να παρέχει ενημέρωση στον κόσμο, για να τον κρατάει ζεστό και για να μπορέσει να τον έχει δίπλα της όταν θα τον χρειασθεί.
Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως κάτι θα κάνουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Η δική μας θέση ήταν και παραμένει ξεκάθαρη.
Καμία εμπιστοσύνη σε άτομα της προηγούμενης διοίκησης και σ΄ αυτούς που ταπείνωσαν την ομάδα και φυσικά δεν πιστεύουμε στις εκτός Εύβοιας δυνάμεις οι οποίες πάνε από ομάδα σε ομάδα.
Ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας είναι άνθρωπος ο οποίος ξέρει το ποδόσφαιρο, έχει εμπειρία, πιστεύουμε σ΄ αυτόν, αλλά δεν ξέρουμε αν τον "πουλήσουν" όλοι.