Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Καθαρές κουβέντες

Ελάτε τώρα που μπήκαμε στον Αύγουστο να κάνουμε ένα βήμα και με καθαρές κουβέντες, να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, υπάρχουν κάποια γεγονότα, τα οποία δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει. Όποιος έχει άλλη άποψη, ας βγει να την καταθέσει δημόσια.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ήταν από την αρχή του πρωταθλήματος 2017-2018 το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μόνος αντίπαλος φαινόταν να είναι η ΑΡΤΑΚΗ, η οποία όμως έχασε νωρίς το τρένο. Εμφανίσθηκε ο ΛΗΛΑΣ με την είσοδο Ελευθεριάδη στην διοίκηση και τον κ. Γιώργο Λάμπρου στον πάγκο της ομάδας.Στα διοικητικά της Ερέτριας είχαν ήδη εμπλακεί δύο άτομα τα οποία είχαν περάσει και από την διοίκηση του ΛΗΛΑ, αλλά αργότερα ...
αποχώρησαν με όχι και τον καλύτερο τρόπο, αφού ουσιαστικά εκδιώχθηκαν. Αυτοί ήταν οι κύριοι Αγραφιώτης και Κοτσίφης. Ο κ. Κοτσίφης αποχώρησε από τα διοικητικά της Ερέτριας, αν θυμάμαι καλά λίγο πριν ή λίγο μετά τον αγώνα ΕΡΕΤΡΙΑ - ΛΗΛΑΣ  0 - 1.
Ο κ. Αγραφιώτης ήθελε όσο κανένας άλλος το πρωτάθλημα και την άνοδο της Ερέτριας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, για πολλούς λόγους, αλλά ο κυριότερος ήταν ένας. Δεν ήθελε με τίποτα να θιγεί ο εγωισμός του και να χάσει από αυτούς που τον περίμεναν στην γωνία.
Πονηρά θέλετε, έξυπνα θέλετε, επαγγελματικά θέλετε, έκανε κάποιες κινήσεις και επέλεξε τα όπλα με τα οποία θα μπει στην μάχη του πρωταθλήματος. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως έκανε καλή επιλογή.
Οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ έκαναν λάθη, αφού ξεγελάστηκαν από κάποιες γκέλες της Ερέτριας και πίστευαν πως μπορούσαν να κάνουν περίπατο.
Θα μπορούσαν ίσως, αλλά έκαναν το μεγάλο λάθος, ίσως επειδή λειτούργησαν διασπαστικά.
Βρέθηκαν πάλι κάποιοι, όπως συμβαίνει πάντα στο Βασιλικό και απαίτησαν να φύγουν από την ομάδα οι κύριοι Πασσάς και Γκάβαλης, ώστε να έρθουν αυτοί και να βάλουν και χρήματα, για να πληρωθούν ποδοσφαιριστές και  προπονητές οι οποίοι ήταν απλήρωτοι.
Τότε ο κ. Ελευθεριάδης έκανε το μεγάλο λάθος. Αποδέχθηκε την πρόταση και οδήγησε την ομάδα, στα μισά σχεδόν του πρωταθλήματος σε εκλογές παρωδία και φυσικά στον διχασμό.
Εκεί τελείωσαν ΟΛΑ.
Συσπειρώθηκε η ΕΡΕΤΡΙΑ και εξαφάνισε τα όποια προβλήματα, αφού το τελεσίγραφο Αγραφιώτη προς όλους ήταν σημαντικό και καθαρό.
Το ξαναγράφουμε. Ο κ. Αγραφιώτης σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να ηττηθεί και ιδιαίτερα από αυτούς που τον περίμεναν στην γωνία.
Η διαφορά του ΛΗΛΑ με την ΕΡΕΤΡΙΑ ήταν σημαντική. Στην Ερέτρια το όποιο οικονομικό θέμα, τελείωνε γρήγορα, αφού ας μη γελιόμαστε υπήρχε και ο Αγραφιώτης, ενώ στον ΛΗΛΑ, παρά τα όσα έλεγαν και παρά τις επιδείξεις στα στέκια του Βασιλικού, δεν υπήρχαν λύσεις.
Οι αδυναμίες του ΛΗΛΑ και στο επικοινωνιακό κομμάτι ήταν πολλές. Έφτασαν να λένε πως θα περάσουν την Ερέτρια και θα την αφήσουν πίσω 4-5 βαθμούς.
Έφτασαν μέσα στο λεωφορείο της αποστολής όταν πήγαιναν για αγώνα να βρίζει εμάς ο Γενικός Αρχηγός, ενώ δεν ήξερε τι είχαμε κάνει εμείς για την ομάδα.
Έφτασαν στο σημείο να ψάχνουν τρόπους ώστε να μην μας επιτρέψουν την είσοδο στο γ'ήπεδο, στο οποίο δεν πηγαίναμε μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, έχασαν παταγωδώς κάποιοι και όχι η ομάδα του ΛΗΛΑ.
- Έχασαν αυτοί οι οποίοι έχουν λεφτά, αλλά όχι για τον ΛΗΛΑ.
- Έχασαν αυτοί που ήθελαν να γίνουν Καζαντζίδης, ενώ και ο Φλωρινιώτης πολύ τους πάει.
- Έχασαν αυτοί οι οποίοι δεν κράτησαν τον λόγο τους και έφτασαν τους ποδοσφαιριστές στο να λένε, "δεν θέλουμε τα λεφτά, αλλά το δελτίο μας".
- Έχασαν αυτοί οι οποίοι δεν είχαν ούτε λεφτά, ούτε πυρομαχικά στο οπλοστάσιό τους.
- Κέρδισε ο Αγραφιώτης, γιατί δεν περίμενε από τους άλλους, αφού μπορούσε ο ίδιος.
Το αποτέλεσμα για τον ΛΗΛΑ τραγικό. Άδειασε το ρόστερ του ΛΗΛΑ από ποδοσφαιριστές, έφυγαν οι προπονητές και τυπικά παρέμειναν κάποιοι στην διοίκηση, για λόγους που έχουμε γράψει.
Η δική μας σχέση με τον κ. Αγραφιώτη.
Απλή και ξεκάθαρη.
Πίναμε το καφεδάκι μας, κάναμε χαβαλέ και αυτό ήταν όλο.
Χορηγός μας ήταν το 2017-2018, όπως ήταν και το 2016 - 2017 και θα είναι και το 2018-2019.
Ο κ. Αγραφιώτης επέλεξε να είναι χορηγός μας κι εμείς τους χορηγούς τους προσέχουμε. Καλά δεν κάνουμε;
Φυσικά ξέραμε πως είχε άγχος πολύ, αφού ήξερε το τι καζούρα θα πέσει, αν η ΕΡΕΤΡΙΑ έχανε από τον ΛΗΛΑ το πρωτάθλημα. Εμείς του λέγαμε μία και μόνη λέξη: "Ψυχραιμίαααααα".
Ακόμη και στο 90΄ του αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών μέσα στην Ερέτρια το οποίο κέρδισε η Ερέτρια με γκολ του Μπαλόζι κι ενώ ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε χάσει πέναλτι, εμείς του λέγαμε ψυχραιμία!!!
Για να κλείσουμε το θέμα και να γράψουμε και κανένα αστείο, προσέχαμε τον κ. Αγραφιώτη, γιατί αν πάθαινε κάτι, θα χάναμε την χορηγία!!!!!!!
Ας μην ψάχνουν λοιπόν διάφορα - διάφοροι. Ο κ. Αγραφιώτης έπαιξε και κέρδισε. Οι διάφοροι δεν μπήκαν καν στο παιχνίδι, αφού δεν είχαν τρόπους και είχαν το ΕΓΩ πάνω απ΄ όλα.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ των 40.000 ευρώ, πήρε το πρωτάθλημα από τον ΛΗΛΑ των 90.000 ευρώ. 
Η διοίκηση του ΛΗΛΑ δεν κατάφερε ούτε απολογισμό να κατεβάσει στην Γενική Συνέλευση και ενώ μιλούσαν για 90.000 ευρώ, ομόφωνα ψήφισαν οι γνωστοί άγνωστοι έσοδα - έξοδα 33,500 ευρώ περίπου!!!
Συγνώμη, αλλά δεν θα έχαναν το πρωτάθλημα, αυτοί που μας λένε "πως έχασαν" περίπου 55.000 ευρώ;;;;;;