Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα.
- Φυσικά και θ΄ αρχίσουμε με τα παιδιά Κατσαρή Εφραίμ και Λιατίφη Χρήστο οι οποίοι είναι πραγματικά ταλέντα του ποδοσφαίρου και από χθες τα πήρε στην αγκαλιά του ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ.
Γεννήθηκαν το 2004 και 2005 αντίστοιχα και έμαθαν το ποδόσφαιρο στην ΑΘΛ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ. Μπράβο στα παιδιά, τους προπονητές και την διοίκηση, αφού δουλεύουν πολύ και μιλάνε λίγο και γι΄ αυτό πετυχαίνουν στόχους.
- ΠΑΟΚάρα είσαι μία και σ΄ ευχαριστούμε γι΄ αυτό το 0 - 3 εκτός και επειδή...
παίξατε καλό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2 φορές την ΒΑΣΙΛΕΙΑ με συνολικό σκορ 5 - 1 και πέρασε στην επόμενη φάση όπου θ΄ αντιμετωπίσει την ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ.
- Εμείς οι πουθενάδες, αποδείξαμε πως οι "ΤΙΠΟΤΑ" υπάρχουν αλλά για ν΄ αφήνουν πίσω τους συντρίμμια!!! Τα χειρότερα έρχονται...
- Το θέμα του γηπέδου για τις ομάδες της Ερέτριας το διέψευσαν κάποιοι, αλλά όπως ξέρουν εμείς ακόμη δεν φτάσαμε να παίρνουμε χάπια και μάλιστα ληγμένα. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η δήμαρχος Ερέτριας κ. Αλημπατέ κάνει ότι μπορεί για να έχει έτοιμο το γήπεδο, για τις ανάγκες της Γ΄ Εθνικής (ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ) και Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ).
Έχουμε άποψη για το θέμα και την γράφουμε. Ας υποθέσουμε πως η δήμαρχος προλαβαίνει και πάρει το γήπεδο την σχετική άδεια. Ο χλοοτάπητας σε καμία περίπτωση δεν αντέχει να τον πατάνε 7 μέρες την εβδομάδα, από το πρωί μέχρι το βράδυ πάνω από 250 αθλητές!!!! Πρέπει ο ΑΠΟΛΛΩΝ, οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ και οι ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ να κάνουν προπονήσεις στο διπλανό του Μαλακώντα. Αλλιώς, μπορεί να έχουν αποδυτήρια, να έχουν κερκίδες, αλλά ο αγωνιστικός χώρος θα είναι χωράφι. Αν κάποιος έχει ακόμη αμφιβολίες, για το αν ζητήθηκε γήπεδο στα όρια του Δήμου Χαλκιδέων, να μας το πει να δημοσιοποιήσουμε και αποδείξεις.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας από την Δευτέρα και σιγά σιγά γεμίζει το ρόστερ του.Υπάρχει ένα θέμα εκεί και μας το είπε ο φίλος αναγνώστης από την ΑΡΤΑΚΗ. Η ΑΡΤΑΚΗ είναι το φαβορί λέει και να ξέρεις πως το πρωτάθλημα θα το μπλοκάρουμε στον Κολοβρέχτη!!! Καλέ μας άνθρωπε, αν φτάσει μέχρι τον Κολοβρέχτη, σημαίνει πως πέρασε από την ΑΡΤΑΚΗ και δεν έμεινε!!!! Να προσέχετε τις λεπτομέρειες!!!
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ μάλλον πονηρούλικα βλέπει προς τα ψηλά και μαθαίνουμε πως υπάρχουν συζητήσεις για δύο καλές μεταγραφές. Αυτό σημαίνει πως δεν θα είναι μόνο οι Βόρειοι δυνατοί, αλλά και οι Νότιοι.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σιγά σιγά μαζεύει ποδοσφαιριστές, αλλά ακόμη δεν δημιούργησε το κλίμα που όλοι περίμεναν. Οι είσοδος Βαρδακώστα στην ομάδα μπορεί κάτι να λέει σε κάποιους, αλλά δεν αλλάζει τα δεδομένα και οι λόγοι είναι γνωστοί και δεν θα θέλαμε να τους αναλύσουμε δημόσια. Όχι πως έχουμε κάτι να φοβηθούμε, αλλά επειδή οι ομάδες δεν πρέπει να έχουν κόμμα, αλλά μόνο το χρώμα της φανέλας τους.