Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΔΟΑΠΠΕΧ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ   
Μετά την ανείπωτη τραγωδία των φονικών πυρκαγιών της Αττικής και καθώς ο καταστροφικός κύκλος της απώλειας  συνανθρώπων μας, δυστυχώς δεν λέει ακόμα να κλείσει, ο Οργανισμός πολιτισμού, ως ελάχιστο φόρο τιμής και απόλυτου σεβασμού ΑΚΥΡΩΝΕΙ κάθε πολιτιστική δραστηριότητα και συμμετοχή του σε εκδηλώσεις, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν τόσο στην πόλη της Χαλκίδας, όσο και στις Δημοτικές μας Ενότητες. 
Την πρόταση αυτή, ενστερνίστηκε με ομόφωνη...
απόφαση του και το ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ, σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 30/7/18..
Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας και επισκεπτών, των οποίων η ψυχολογία και τα συναισθήματα πιστεύουμε ότι συντάσσονται με αυτή την εξέλιξη.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡ. ΜΑΚΡΗ
Επιπλέον, σε ότι αφορά τις θεατρικές παραστάσεις ή συναυλίες που είναι προγραμματισμένες για να γίνουν στο υπαίθριο θέατρο Ορέστη Μακρή (πάρκο Λαού), είναι απόφαση των εταιρειών παραγωγής οι όποιες βάσει του συμφωνητικού παραχώρησης που έχουν συνυπογράψει με τον Οργανισμό, ο ΔΟΑΠΠΕΧ λόγω των συμβατικών υποχρεώσεων και των ποινικών ρητρών που περιγράφονται μεταξύ των συμβαλλομένων μερών, δεν δύναται να προβεί σε μονομερείς ενέργειες ακύρωσης ή αναβολής.
Συνεπώς όσες εκδηλώσεις πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο χώρο, θα γίνουν με ευθύνη των εταιριών παραγωγής, για την εξέλιξη των οποίων, θα σας ενημερώνουμε με δελτία τύπου.