Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Γιώργος Σέγκος

Μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε όλοι για τον διαιτητή κύριο Γιώργο Σέγκο;
Ούτε ένα στραβό δεν έχει;
Πως είναι δυνατόν να πέρασε 25 χρόνια στην διαιτησία της Εύβοιας και να μην έχουμε κάτι αρνητικό να γράψουμε και να πούμε για τον κ. Γιώργο Σέγκο;
Κυρίες και κύριοι, έτσι μπορεί να χαϊδεύουμε αυτιά, αλλά δεν προσφέρουμε καλές υπηρεσίες στον ίδιο και την διαιτησία.
Έκανε λάθη και μάλιστα πολλά ο κ. Σέγκος και για τα οποία δεν μιλάει κανείς.
Γιατί όμως;  Εμείς ξέρουμε τις απόψεις διαιτητών, αλλά ...
και παραγόντων για τον κ. Γιώργο Σέγκο και όταν έρθει η ώρα θα τις γράψουμε.
Διαβάσαμε να ευχαριστεί στην ανακοίνωσή του, τους παράγοντες της ΕΠΣΕ, τους διοικούντες την ΕΠΣΕ, τον Σύνδεσμο Διαιτητών, τους ποδοσφαιριστές, αλλά όχι τους ανθρώπους της ενημέρωσης, με τους οποίους είχε καλές σχέσεις και ελάχιστοι γράψαμε κάτι μη θετικό για τον κ. Σέγκο.
Δεν θα γράψουμε πολλά, γιατί ο Γιώργος είναι έξυπνος και γλιστράει.
Αν δεν αρχίσει κανείς από τα λάθη του κυρίου Σέγκου, δεν θα τον βοηθήσει ποτέ να φτάσει στον στόχο του.
- Θα θέλαμε να μάθουμε γιατί ο κ. Σέγκος δεν τα πήγαινε καλά με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Εύβοιας και δεν συμμετείχε, ούτε και στις εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε το 95% των συναδέλφων του διαιτητών.
- Θα θέλαμε να μάθουμε το γιατί ο κ. Σέγκος έμεινε εκτός αγώνων από τις αρχές του 2018;
- Θα θέλαμε να μάθουμε, τι συνέβη και συνάδελφοί του δήλωναν πως δεν θα ήθελαν να είναι μαζί του σε κάποιον αγώνα.
Κυρίες και κύριοι, ο κ. Γιώργος Σέγκος προφανώς και είναι καλός διαιτητής, προφανώς και πρέπει να είναι στον χώρο, όπως θα πρέπει να είναι πολλοί διαιτητές. Οι καιροί είναι πονηροί.
Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον κ. Σέγκο και πάντα είχαμε καλό διάλογο μαζί του. Ο χώρος όμως της διαιτησίας δεν είναι εύκολος.
Ο κ. Σέγκος θα πρέπει κατά την άποψή μας, να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του απέναντι στην διαιτησία της Εύβοιας και μακάρι να αξιολογηθεί, όχι από τους προέδρους και τους αρχηγούς 10 ομάδων, αλλά από το σύνολο των ανθρώπων της διαιτησίας.
Εμείς θα λέγαμε ΝΑΙ στα θέλω του, με την προϋπόθεση να πει και ο ίδιος τις θέσεις του, για την διαιτησία και την εξέλιξή της και φυσικά να αιτιολογήσει ή να διευκρινίσει αυτά που παραπάνω γράψαμε.