Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Το γήπεδο Βασιλικού!!!

Εμείς πουθενάδες είμαστε, αλλά κάπου κάπου, να βοηθάμε, ώστε ν΄ ανοίγουν τα ματάκια κάποιων....
Το γήπεδο Βασιλικού το ξέρουνε και οι πέτρες, όπως ξέρουν πως για να μιλάς γι΄ αυτό θα πρέπει να έχεις και υποχρεώσεις και δικαιώματα και το κυριότερο, να προσέχεις τι λες, τι ζητάς και τι υπογράφεις. Θα θυμίσουμε σε όλους πως η διοίκηση του ΛΗΛΑ με χαρά ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό πως απέκτησε τις εγκαταστάσεις του πρώην ΚΗΦΕΑ στο Μπούρτζι και είπε πως ...
εκεί πλέον θα είναι το σπίτι των υποδομών του ΛΗΛΑ. ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ και δεν το αμφισβητεί κανείς.
Τώρα για κάποιους λόγους η διοίκηση του ΛΗΛΑ, λέει πως θέλει το γήπεδο Βασιλικού από τις 15:00 μέχρι και τις 21:00 καθημερινά για προπονήσεις της ομάδας, αλλά και των υποδομών!!! Φυσικά τα Σαββατοκύριακα το θέλει για τους αγώνες.
Κύριοι, 6 ώρες την ημέρα και κάθε μέρα θα πατάτε το χόρτο του γηπέδου;
Συγνώμη αλλά και "αγριάδα" να ήταν θα χαλούσε.
Είναι αιτήματα αυτά;
Τους έχετε για χαζούς εκεί στον ΔΟΑΠΠΕΧ;
Επειδή εσείς δεν είσθε και ρατσιστές, θα γράψουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχει και σχετικό αίτημα, από μια ομάδα συνανθρώπων μας Πακιστανών οι οποίοι εργάζονται στον κάμπο, για να χρησιμοποιούν το γήπεδο μία φορά την εβδομάδα, ώστε να παίζουν ένα δικό τους παιχνίδι και δεν ξέρουμε και ποιο είναι αυτό. Τώρα το παίζουν εκεί στον χώρο της λαϊκής, δίπλα από το γήπεδο!!!!
Πιστεύουμε πως δεν θα πείτε όχι.
Επειδή εμείς καταλαβαίνουμε, το που το πάει η νέα διοίκηση, γράφουμε πως οι ώρες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο είναι συγκεκριμμένες και τις ξέρουν στον ΔΟΑΠΠΕΧ.
 Σε πολύ λίγο θα σας αποκαλύψουμε και κάτι άλλο για το γήπεδο του Βασιλικού κι ελπίζουμε να "μην πέσουν τα τσιμέντα" όπως λένε και οι ραδιοφωνατζήδες!!!
Σε λίγο επανερχόμαστε...