Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Α.Ε.Λ. - ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 1-0

Σε  ένα  αγώνα με ωραίο θέαμα και από τις δύο ομάδες και σε  βαρύ αγωνιστικό χώρο  που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών  η ομάδα μας βγήκε νικήτρια με 1-0 απέναντι στην ομάδα.
Η ομάδα μας από την αρχή του αγώνα προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί ποιο νωρίς αν στην τελική τους προσπάθεια οι Νάνος, Καρλατήρας  και Μικράκης ήταν ποιο προσεκτικοί.
Στο 41΄ όμως σε  ωραία προσπάθεια του Μικράκη ο Νάνος...
έγινε τελικός αποδέκτης  και μέσα από την περιοχή  με σουτ πλασέ  έκανε το 1-0.
Στο πρώτο ημίχρονο η φιλοξενούμενοι ομάδα  του ΑΟ Αλατσάτων προσπάθησε να φτάσει στην εστία του Μίχου αλλά η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας δεν άφησε περιθώρια να δημιουργηθεί κίνδυνος.
Στο δεύτερο  ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να διαχειριστεί το παιχνίδι όσο γινόταν καλύτερα , προσπάθησε για ένα δεύτερο γκολ που δεν ήρθε, αλλά και δεν έδωσε την δυνατότητα στον αντίπαλο να δημιουργήσει φάσεις  που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσα.
Το τελικό σφύριγμα του κ. Παπαδόπουλου  βρήκε τους αθλητές των δύο ομάδων να αλληλοσυγχαίρονται  για την προσπάθειά τους στον αγώνα.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Παπαδόπουλου, Πασχαλίδη  και Ρουμπή.

ΑΕΛ: Μίχος, Μπασούκος, Τρίκας (60΄Παπαγεωργίου), Πόγκας, Τζάνος, Καρλατήρας, Ρουμελιώτης (62΄Παναγιώτου), Ζάνιος, Μικράκης,  Νάνος (71΄ Παπασχόλης), Μαίσογλου (78΄ Τόγκος ).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Παραλίας  το Σάββατο  23/2 και ώρα 15.30 στο γήπεδο Παραλίας.