Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Αυτό δεν είναι πολιτική

Στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως και "ο επικοινωνιακός στρατός" έχει κάνει μια απέραντη τρούμπα, όλη την περιοχή. Εκεί πλέον γενικώς έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους, γενικώς κάποιοι τα παίρνουν και κάποιοι τα δίνουν και μαθαίνουμε το ποια πήγε με ποιον, ποιος  και που κοιμόταν και άλλα τρελά κι απίστευτα. Εκεί υπάρχει ο δήμαρχος κύριος Μπουραντάς, υπάρχει ο πρώην δήμαρχος κύριος Θωμάς, υπάρχει και ο κύριος Ελαιοτριβάρης ο οποίος ...
εμφανίσθηκε τελευταία ως υποψήφιος, αφού μέχρι τώρα τον ξέραμε ως αντιδήμαρχο σε δήμο της Αττικής. Δεν κάνουμε αναφορά στον κύριο Κέκη τον υποψήφιο του ΚΚΕ, αφού δεν είναι σ΄ αυτό το παιχνίδι της απαξίωσης, της λάσπης και της συκοφαντίας των στρατευμένων επικοινωνιολόγων.
Από τους στρατευμένους επικοινωνιολόγους κανείς δεν είναι κάτοικος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και αυτό δείχνει πως όλοι έχουν μια εξαρτημένη σχέση με τους υποψηφίους. Έχουν αναλάβει δηλαδή εργολαβίες!!!
Εμείς θ΄ απευθυνθούμε στους κυρίους Μπουραντά και Θωμά. Κύριοι πάρτε το αλλιώς. Θα πάθει ο κόσμος παράκρουση. Θα σας γυρίσει την πλάτη, όχι με κριτήριο τα έργα σας, αλλά τον τρόπο επικοινωνίας που έχετε βάλει μπροστά και δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από τον τρόπο που χρησιμοποιούσαν οι νταβατζήδες στην τρούμπα, για να σύρουν στα υπόγεια πελάτες
Εδώ υπάρχει κι ένα άλλο θέμα. 
Επικοινωνιολόγοι που χθες ήταν υπέρ του ενός, τώρα είναι απέναντί του και μάλιστα φανατικά.
Ο ένας κατηγορεί τα έντυπα του άλλου, αλλά κανείς δεν κοιτάζει τα δικά του.
Μηδενιστές και με την χυδαιότητα και τις προσωπικές επιθέσεις στην ημερήσια διάταξη.
Προσπαθεί ο ένας να κατηγορήσει τον άλλον για τους μισθοφόρους που και οι δύο διαθέτουν.
Δεν είναι κακό να πληρώνεις για να σου κάνουν την προπαγάνδα, αλλά όχι να σκοτωθούν και μεταξύ τους.
Κύριε Μπουραντά και κύριε Θωμά, δεν σας βάζουμε στην ίδια ζυγαριά.
Έχετε διαφορές και θα λέγαμε τεράστιες. Αυτή την φορά όμως έχετε ένα κοινό σημείο.
Επιτρέψατε την χυδαιότητα και υπάρχει ο κίνδυνος η κατάσταση να ξεφύγει.
Δεν είσθε πλέον παιδιά. Μεγαλώσατε. Μεγαλώσατε πολύ και θα πρέπει με την εμπειρία που έχετε να πατήσετε φρένο στις χυδαιότητες.
Αν δεν το κάνετε, θα είσθε το πρόβλημα και όχι απλά μέρος του προβλήματος και υπεύθυνοι για όσα μας επιφυλάσσει το μέλλον, μέχρι τουλάχιστον την ώρα της κάλπης.