Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Φαπούλες!!!!

- Τι θα κάνει τώρα η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ με τους ορισμούς των αγώνων; Έχει ένα θέμα με το ΩΡΕΟΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, αφού το έχει ορίσει για τις 6 Μαρτίου, οπότε την ίδια ημερομηνία  δεν μπορεί να ορίσει την αγωνιστική που δεν θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο.

- Κοίτα τι πάθαμε. Μια καλή φίλη μας είπε πως πρέπει να βοηθήσουμε έναν υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο από το ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού και πριν καν ακούσουμε το....
όνομά του, είπαμε ΝΑΙ γιατί έχουμε υποχρέωση να στηρίζουμε τους φίλους των φίλων μας!!! Όταν ακούσαμε το όνομα δεν πάθαμε εγκεφαλικό, αλλά όταν ακούσαμε πως είναι από τον Πισσώνα το χαρήκαμε πολύ, γιατί εκεί έχουμε φίλους, οι οποίοι πάντα στις εκλογές βοηθάνε.

- Στον ΠΙΣΣΩΝΑ παραδοσιακά ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς δεν τα πάει καλά και αυτή την φορά μάλλον φλερτάρει με την 3η θέση. Την 1η διεκδικούν Κουλοχέρης και Γκόγκου. Πάντως τον κύριο Ψαθά δεν θα τον ενοχλήσει αυτό, αφού και στις τελευταίες εκλογές είχε πάρει μόλις 44 ψήφους στους 438, ενώ πρώτος ήταν ο Μπουροδήμος με 236 και δεύτερος ο Μπαζώτης με 141.

- Τρίτος και στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ θα είναι ο κ. Ψαθάς κι αυτό θα πονέσει, αφού ήταν πρώτος με 341 ψήφους από τα 744 έγκυρα, ενώ δεύτερος ήταν ο Μπουροδήμος με 245 και τρίτος ο Μπαζώτης με 146. Όλα αυτά σύμφωνα με τα δικά μας προγνωστικά, αφού μιλήσαμε με πολλούς δημότες και μας ανέλυσαν τα δεδομένα. Ο Δήμαρχος πριν λίγες μέρες είχε καλά δεδομένα στην Καστέλα, αλλά "μια μεταγραφή" πραγματικά απογοήτευσε πολλούς.

- Η Βάκα κερδίζει στο Ληλάντιο και θα είναι πρώτη. Ο κ. Παγώνης έχει απογοητεύσει τους δημότες γιατί δεν έχει κάνει κανένα έργο στην περιοχή και προσπαθεί με μπαλώματα να δείξει πως κάτι κάνει. Έργο με σφραγίδα δική του δεν υπάρχει. Ακόμη και οι παιδικές χαρές είναι σε πλήρη εγκατάλειψη και τα σχολεία τα συντηρούν γονείς και εκπαιδευτικοί. Να δούμε τι θα κάνει ο κύριος Καθαροσπόρης ο οποίος ήταν αρμόδιος για τα έργα και πρέπει να δώσει μια καλή εξηγήσει. Λένε πως δεν τον άφηνε ο Παγώνης, αλλά αυτό θα πρέπει να το πει δημόσια και να το εξηγήσει.

- Με το ψηφοδέλτιο του Καθαροσπόρη στο Ληλάντιο είναι υποψήφιος ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, τον οποίο εκτιμώ, αλλά πριν από λίγα χρόνια, συμμετείχε σ΄ έναν διάλογο στον οποίο ειπώθηκαν χυδαιότητες. πίστευα πως θα έβρισκε την δύναμη να δώσει μια εξήγηση, αλλά μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, γιατί πραγματικά τον εκτιμούμε, αν και μας πλήγωσε.