Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Εμείς δεν παίζουμε παιχνίδια κανενός και δεν θα μπούμε στην διαδικασία το ποιος είναι έτσι ή αλλιώς. Όταν μιλάμε για νόμιμους ή παράνομους, θα....
μιλάμε για όλο το πακέτο. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει καθόλου τι λένε οι εξυγιαντές της ΕΠΟ ή οι παράγοντες ή οι προπονητές.
Διπλώματα και πτυχία έχουν πολλοί άνθρωποι, αλλά τα έχουν για την κορνίζα.
Δεν υπάρχει για μας ολίγον προπονητής. Είσαι προπονητής και θέλεις να δουλέψεις;
Πολύ ευχαρίστως. Τι θα πει διπλωματούχος; Διπλωματούχος επειδή πλήρωσες για σχολές, για τριετίες, ταυτότητες και άλλα τέτοια;  Σε λίγο θα γράψουμε για το θέμα κι όποιος αντέξει.

- Σαρώνει ο Φάνης Σπανός, αλλά όχι μόνο στις δημοσκοπήσεις. Σαρώνει στην κοινωνία. Τον αγκαλιάζουν οι πολίτες, αφού τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο και αυτό δεν ήρθε τυχαία. Ο Φάνης δεν είναι πολιτικάντης και κωλοτούμπας, για να ψάχνει για καρέκλα. Ο Φάνης είναι άνθρωπος και εκτιμά την κάθε ψήφο, ενώ κάποιοι την θέλουν να την χρησιμοποιήσουν κομματικά ή να βρεθούν σε μια καρέκλα, αφού ξέρουν πως θα χάσουν την προηγούμενη. 

- Η ανοχή της πρώην διοίκησης της ΕΠΣΕ, δημιούργησε προβλήματα αφού κάποιοι ξέφυγαν και κάνουν επιθέσεις σε διαιτητές με ύβρεις, συκοφαντίες και απειλές. Η σημερινή διοίκηση θα δούμε αν θα το αλλάξει αυτό ή θα προσφέρει ασυλία και προστασία σε ανθρώπους που ούτε παράγοντες δεν μπορούν να είναι. Κύριε Παπακωνσταντίνου θα απλώσετε δίχτυ προστασίας σ΄ αυτούς που έσκυψαν το κεφάλι και σας ψήφισαν ενώ πριν τις εκλογές σας έβριζαν. Τώρα λένε πως δεν μπορείτε να τους πειράξετε γιατί σας ψήφισαν και θέλουν να έχουν λόγο!!!

- Οι μεταγραφές υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, είναι για εντυπώσεις και για να δείχνουν πόσο καιροσκοπικα και ευκαιρία λειτουργεί κάποιος.  Όταν έχεις δυνατό ψηφοδέλτιο δεν έχεις ανάγκη από μεταγραφές αεροδρομίου!!!!! Αυτές οι μεταγραφές κρύβουν άλλα πράγματα και προσωπικά συμφέροντα και δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Δημοτών. 

- Σας το είχαμε γράψει. Η υποψήφια δήμαρχος στο Δήμο Χαλκιδέων κυρία Ελενα Βάκα, θα προχωρήσει πλησιάζοντας προς τις εκλογές σε ανακοινώσεις οι οποίες θα δίνουν λύσεις σε θέματα καθημερινότητας και θ'  ανακουφισουν τους δημότες