Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Σουτάκια!!!!

- Μόνο ηλίθιος δεν είναι ο κύριος Γιώργος Πίσχινας, για να τσιμπήσει από τα όσα του λένε διάφοροι. Ο κύριος Γιώργος παίζει στα δάχτυλα κάποια πράγματα και ξέρει μέχρι ποιο σημείο θα ακούει και τι από αυτά που ακούει θα λάβει σοβαρά υπ΄ όψιν του.  Τόσα χρόνια στην ΕΠΣΕ τους γνώρισε όλους και από την καλή και από την ανάποδη και είναι αλήθεια πως τον ....
κούρασαν όλα αυτά. Ακούμε διάφορα, αλλά εμείς ξέρουμε πως σιγά σιγά ετοιμάζει την αποχώρησή του η οποία θα είναι τυπική, αφού στην ουσία θα παραμείνει στο πλευρό αυτής της διοίκησης, αλλά και της επόμενης και βλέπουμε.

- Στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα έχουμε ρεκόρ εισιτηρίων, αλλά και ρεκόρ παρουσίας ανθρώπων της ενημέρωσης. Υπάρχει η σκέψη ο αγώνας να διεξαχθεί αργότερα από τους άλλους και με το φως των προβολέων. Καλό δείχνει αυτό και μακάρι ο καιρός να μην μας τα χαλάσει. 

- Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανέλαβε την σωτηρία της ομάδας και από τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν την ομάδα στον υποβιβασμό. Ευχόμαστε αυτό να μην συμβεί, αλλά αν συμβεί, τότε  ΟΛΟΙ θα πρέπει να παραιτηθούν και η ομάδα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα χωρίς τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα. Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα ανεβαίνει έναν γολγοθά και απαξιώθηκε τελείως. Την ευθύνη την έχουν όλοι και γι΄ αυτό ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να αφήσει πίσω του, ότι έχει σχέση με το χθες.