Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

«ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου»

 19-02-2019
 Καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες. Να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος!!

Ο συνδυασμός «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και ο επικεφαλής του Δημήτρης Θωμάς καταδικάζουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο:

Την άνανδρη επίθεση, που δέχθηκε  γυναίκα δημοσιογράφος στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο από  τον εκπρόσωπο τύπου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Νικόλαο Αγγελή, με ...
την ανοχή του Δημάρχου κ. Μπουραντά και της πλειοψηφίας των δημοτικών του συμβούλων, μόνο και μόνο γιατί ζήτησε να διαβαστεί επιστολή η οποία αποκάλυπτε τις απειλές του  εκπρόσωπου  τύπου προς την ίδια!! . 
Είναι αδιανόητο σε ευρωπαϊκή πόλη, το έτος 2019, να επιχειρείται η φίμωση του τύπου, να απειλούνται και να προπηλακίζονται δημοσιογράφοι. Πρόκειται δυστυχώς για μια απαράδεκτη τακτική, την οποία η Δημοτική αρχή  παρακολουθούσε απαθής χωρίς να  επιληφθεί προκειμένου να προστατεύσει την ελευθερία του Τύπου και τη σωματική ακεραιότητα της δημοσιογράφου αλλά και των πολιτών. Τέτοιου είδους τραμπουκισμοί καταδεικνύουν για άλλη μια φορά την έλλειψη ήθους της Δημοτικής αρχής.
  
Την ανοχή του Δημάρχου στις συνεχείς  «λεκτικές» και ασύστολες επιθέσεις του εκπροσώπου τύπου του Δήμου  σε αιρετούς, (κ. Μπάτσα, κ. Μαργέλη, κλπ), σε απλούς δημότες και γενικά σε κάθε έναν που εκφράζει αντίθετη άποψη από  αυτήν που ο κ. Νικόλαος Αγγελής  υπηρετεί πιστά δεκαετίες τώρα, αμειβόμενος από τα χρήματα των πολιτών ως υπάλληλος του κ. Μπουραντά.
   
Την καθοδήγηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου από εξωθεσμικούς παράγοντες  όπως ο κ. Γκοσιμίδας , ο οποίος ξεπερνώντας κάθε όριο στην χτεσινή συνεδρίαση, υποδείκνυε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου το τι πρέπει να κάνει, προσπάθησε να του πάρει την επίμαχη επιστολή από τα χέρια!!,  εκμηδενίζοντας τον δήμαρχο ο οποίος κοιτούσε ανεχόμενος όλα αυτά με σταυρωμένα τα χέρια.
    
Την παραποίηση, (απαράδεκτο γεγονός), που έγινε στο βίντεο  της ζωντανής μετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου, με σκοπό  να μην ενημερωθούν οι δημότες για τα όσα συνέβησαν και ενδεχομένως να αλλοιωθούν τα πρακτικά της συνεδρίασης.  

Μετά από όλα αυτά για  λόγους αξιοπρέπειας και σεβασμού στους δημότες,  τα μέλη του συνδυασμού μας αποχώρησαν από το χθεσινό Δημοτικό  Συμβούλιο,  καταδικάζοντας  απερίφραστα κάθε απόπειρα φίμωσης και τρομοκρατίας από την Δημοτική αρχή και τον εκπρόσωπο  τύπου του Δήμου. 
Τους καλούμε να ζητήσουν δημόσια συγνώμη στην δημοσιογράφο αλλά και σε όλους όσους δέχτηκαν  λεκτικές, προσβλητικές επιθέσεις από έναν υπάλληλο του Δήμου, ο οποίος θα πρέπει άμεσα να δεχτεί όλες τις διοικητικές συνέπειες των πράξεών του από την Δημοτική αρχή.