Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν σχέση με τα σχολεία. Θα τους παρακαλούσαμε να μην χρησιμοποιούν την όποια θέση έχουν για να κάνουν προπαγάνδα για τις δημοτικές εκλογές.
Να σταματήσουν τις αναφορές σε υποψηφίους. Το δήθεν ενδιαφέρον τους είναι όψιμο. Κυρίες και κύριοι αφήστε τα σχολεία στην ησυχία τους. Προσωπικά στηρίξτε τους....
δικούς σας, αλλά όχι με την ταμπέλα του σχολείου. Αυτό το δικαίωμα δεν το έχετε και δεν θέλουμε να σας φέρουμε σε δύσκολη θέση. Ελπίζουμε να μην χρειασθεί να επανέλθουμε στο θέμα.

- Διαιτητές θα ορισθούν αλλά αγώνες μάλλον δεν θα διεξαχθούν, αφού θα έχουμε κακοκαιρία. Όσο για τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ εμείς θα λέγαμε να διεξαχθεί, για να δούμε ποιοι αγαπούν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

- Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, δεν δηλώσατε ποτέ ότι είμαι αδερφός σας ή φίλος σας ή έστω γνωστός σας, δεν υπήρξα ποτέ μεταξύ αυτών που έπαιρναν προσκλήσεις για ποδοσφαιρικούς αγώνες της Εθνικής, αλλά και για τελικούς κυπέλλου, ούτε και μεταξύ αυτών που πήγαιναν ως παρατηρητές κλπ. Κι όμως είμαι ανάμεσα στους πολλούς οι οποίοι έμπρακτα σας στηρίζουν, γιατί πιστεύουν στις δυνατότητές σας. Πρόεδρε μετά τις τελευταίες εκλογές πρέπει να το πάρετε αλλιώς. Καλά "τ΄ αδέρφια σας", καλοί "οι φίλοι σας", αλλά μην υποτιμάτε κι αυτούς που σας στηρίζουν και σας αγαπάνε......

- Ο κ. Παγώνης έχει την στήριξη επιχειρηματιών, αυτών που στήριζαν τον Καθαροσπόρη, αλλά φεύγοντας ο Βασίλης, αυτοί δεν έφυγαν για λόγους που ξέρουμε όλοι. Βασίλη, έτσι είναι η ζωή. Οι επιχειρηματίες επένδυσαν και επενδύουν πάντα στο αύριο.

- Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όσα είχαμε να γράψουμε τα γράψαμε. Τα πρόσωπα που ανέλαβαν προφανώς κάποια στιγμή θα χρειασθεί να μιλήσουν, εκτός κι αν δεν θα χρειασθεί, γιατί όλα είναι μια συνήθεια.

- Μετά τις Δημοτικές εκλογές θα γράψουμε και θα πούμε πολλά για τον αθλητισμό, τους χώρους άθλησης κλπ. Ελπίζουμε κάποιος υποψήφιος να πάρει πρωτοβουλίες και να μην υπολογίσει το πολιτικό κόστος. Όχι άλλη στήριξη στα παραμάγαζα και τους νταβατζήδες του αθλητισμού και πλήρη αδιαφορία για τους δημότες.