Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Βράβευση αθλητών του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας για την αγωνιστική περίοδο 2018

Γ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου έγινε η κοπή της πίτας και οι βραβεύσεις για την αγωνιστική περίοδο 2018, στους καλύτερους αθλητές του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας που είχαν πανελλήνιες και διεθνής διακρίσεις.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του αθλητισμού, της πολιτικής σκηνής και αθλητές και με τις οικογένειές τους.
Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας απο τον Πατήρ Κωνσταντίνο και ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Ντόβρος Αντώνης, όπου ήταν ένα ρολόι χορηγία ...
από το κατάστημα "ΚΟΥΚΟΣ Κοσμηματοπωλείο".
Ευχαριστούμε τον Νίκο Μοναστηριώτη για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης. 

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:
Η Θεοδώρου Έφη για την έβδομη θέση στα 400μ Εμπόδια στους Μεσογειακούς Αγώνες, την έκτη θέση στα 400μ Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και για την έκτη θέση στα 4Χ400 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ. 

Η Φραντζή Δήμητρα βραβεύτηκε από την Γραμματέα του Γ.Σ Νεάπολης κα.Ταξιάρχη Δήμητρα, για την έκτη θέση στα 4Χ400 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ (Το βραβείο της το παρέλαβε η συναθλήτρια της Ίρις Γεράση). 

Η Μπούντρου Μαρία βραβεύτηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας κ.Βαρδακώστα Κωνσταντίνο, για την έκτη θέση στα 4Χ400 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ και για την έβδομη θέση στα 400μ Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ν/Ν.

Η Αργυρού Μαρίτα για την έκτη θέση στα 4Χ400 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ και για την έβδομη θέση στα 200μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ν/Ν.

Η Τσάπαλη Μαρία Άννα βραβεύτηκε από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ.Κούκουζα Ευάγγελο, για την πέμπτη θέση στα 3.000μ Φ.Ε. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε/Ν, την έβδομη θέση στα 2.000μ Φ.Ε. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ και την όγδοη θέση στα 2.000μ Φ.Ε. στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Η Μοναστηριώτη Ελευθερία βραβεύτηκε από τον Αντιπρόεδρο ΔΟΑΠΠΕΧ και Διευθυντή Σταδίου κ.Αναγνωστάκη Κωνσταντίνο, για την έκτη θέση στα 400μ Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε/Ν και για την πέμπτη θέση στα 400μ Εμπόδια στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Ο Χιώτης Νικόλαος βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο ΔΑΕΠΕΧ κ.Τσαμάρη Κωνσταντίνο, για την έκτη θέση στα 400μ Εμπόδια στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Η Λουκουκίδη Άννα Μαρία βραβεύτηκε από την Δημοτική Σύμβουλο κα.Βάκα Έλενα για την όγδοη θέση στον Δίσκο στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Η Γκερλέ Γεωργία βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς - Έυβοιας κ.Βλάχο Αθανάσιο, για την τρίτη θέση στον Δίσκο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ.

Η Λέκκα Βέρα βραβεύτηκε από τον Τεχνικό Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ κ.Ματάκη Στέφανο, για την τέταρτη θέση στο μήκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ.

Ο Αποστόλου Αθανάσιος βραβεύτηκε από τον Ταμία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς - Έυβοιας κ.Δεμερτζή Δημήτριο, για την έβδομη θέση στα 300μ Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ.

Η Παναγιάρη Πένυ βραβεύτηκε από την Πρόεδρο του Γ.Σ. Νεάπολης κα.Λουκουκίδη Μαρουδιά, για την όγδοη θέση στα 80μ Εμπόδια στο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ.

Ο Κουκουβίνος Δημήτρης βραβεύτηκε από τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς - Έυβοιας κ.Μπουλούκο Κωνσταντίνος, για την όγδοη θέση στο Τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ.

Απο τον Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας δόθηκε τιμητική πλακέτα στον Τεχνικό Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ κ.Ματάκη Στέφανο, για την προσφορά του στον Κλασικό Αθλητισμό.


Την βράβευση έκαναν ο Γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς - Έυβοιας και Επίτιμος Πρόεδρος του Γ.Σ. Νεάπολης  κ.Βραϊμάκης Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς - Έυβοιας κ.Βλάχος Αθανάσιος, ο Ταμίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς - Έυβοιας κ.Δεμερτζής Δημήτριος και ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς - Έυβοιας κ.Μπουλούκος Κωνσταντίνος.