Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Ποτέ, ποτέ, ποτέ

Λοιπόν κύριοι, διαβάστε το καλά και χωνέψτε το για να τελειώνουμε.
Δεν θα γίνουμε ποτέ συνεργάτες του προέδρου της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κυρίου Γιάννη Παπακωνσταντίνου και κανενός από τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ κι όταν γράφουμε ποτέ, εννοούμε ποτέ. Το καταλάβατε; 
Ας εξηγήσουμε και τους λόγους, γιατί κάποιοι όχι απλά δεν στροφάρουν, αλλά πάνε με ανάποδες στροφές.
- Δεν έχουμε ούτε τις γνώσεις, ούτε την εμπειρία σε θέματα ....
διοίκησης μιας Ποδοσφαιρικής Ένωσης και ούτε σκοπεύουμε τώρα στα δεύτερα "ήντα" να τ΄ αποκτήσουμε.
- Ο Παπακωνσταντίνου, ο Πίσχινας και οι άλλοι κύριοι, δεν μας έχουν καμία ανάγκη, για να μπορέσουν να διοικήσουν.
- Πάνω από 45 χρόνια είμαστε απέναντι από κάθε εξουσία, κάνουμε τα σχόλιά μας και ασκούμε κριτική. Γιατί λοιπόν να γίνουμε ένα με την εξουσία;
- Εμείς εμπιστευόμαστε αυτή την διοίκηση και την στηρίξαμε στις εκλογές, αλλά δεν απαιτήσαμε θέσεις ή να καλύπτουν τους τραμπουκισμούς ή τις ύβρεις και τους εκβιασμούς.
Τέλος λοιπόν στις μαλακίες κάποιων γιατί θα ενοχληθούν αν αρχίσουμε και γράφουμε ονοματάκια.
Στο κάτω κάτω κύριοι, εμείς εδώ και 3 τετραετίες στηρίζαμε Παπακωνσταντίνου όχι μόνο στα εύκολα και τα καλά, αλλά στα δύσκολα και στα άσχημα. Τον στηρίξαμε φανερά και δεν πήγαμε απέναντι.
Για να κλείνουμε το θέμα και γι΄ αυτούς που περιμένουν την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ για να εκπέσει από την θέση του ο Παπακωνσταντίνου, το γράφουμε ΚΑΘΑΡΑ και το φωνάζουμε ΔΥΝΑΤΑ.
Ας κάνουν ότι θέλουν. Ο Παπακωνσταντίνου τιμήθηκε από όλα τα σωματεία και πήρε την δικαίωση που ήθελε. Ότι κι αν κάνει, όποιος κι αν το κάνει, η διοίκηση θα είναι διοίκηση Παπακωνσταντίνου τον κώλο σας κάτω να χτυπάτε.
Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος το βράδυ των εκλογών.
Εκεί τα ποδοσφαιρικά σωματεία μέλη της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, τίμησαν και δικαίωσαν τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Εκεί ΟΛΟΙ εσείς που λέτε διάφορα ΧΑΣΑΤΕ. Αν δεν το καταλάβατε τότε, σας το γράφουμε για να το καταλάβετε τώρα.