Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλό Σαββατοκύριακο και χωρίς αγώνες ποδοσφαίρου για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Εύβοιας.
- Χαλαρά λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού δεν έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου. Θα "παίξουμε" με τους υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές για να περάσει το Σαββατοκύριακο ευχάριστα.

- Πήρε τον Βέττα ο Καθαροσπόρης και τώρα προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην παράταξη!!!!! Ο Βούλγαρης τον θέλει για τερματοφύλακα στον .....Μιαούλη και ο Κούτρας για δοκιμαστή στα ψητά!!! Κύριε Βούλγαρη βάζουμε στοίχημα πως θα τον κερδίσει ο Κούτρας.

- Ούτε ένας υποψήφιος δήμαρχος δεν πήρε στην παράταξή του τον φίλο μου τον ντούπου - ντούπου!!!! Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι, όσους θα πάρετε όλοι σας, θα πάρει μόνος του ο ντούπου ντούπου και είναι και γείτονας με την βουλευτίνα μας την κυρά Ζωίτσα. Τρέξτε να τον προλάβετε γιατί μπορεί να πάρει μεταγραφή για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον φίλο του!!!

- Αφού η ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορεί να χορέψει στον αγωνιστικό χώρο, θα χορέψει το Σάββατο 9 Μαρτίου με φουλ κλαρίνο!!!!! Χάθηκε ένα πιάνο, μια κλασική κιθάρα ή έστω ένα αρμόνιο βρε αδερφέ; Πάντως στις 10 Μαρτίου δεν έχει αγώνα η ομάδα, οπότε θα χορέψουν μέχρι το πρωί.

- Ο Φάνης Σπανός θα είναι ο νικητής των Περιφερειακών Εκλογών, για πολλούς λόγους. Είναι νέος, είναι απλός, είναι αληθινός, έχει κάνει έργο, έχει αξιόλογους ανθρώπους στο ψηφοδέλτιο, είναι ο Φάνης όλων και για όλους.

- Κανείς δεν έχει να πει κάτι εναντίον της υποψηφίας δημάρχου στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων κυρίας Γκόγκου. Εμείς δεν αμφισβητούμε πως παίζει καλά και καθαρά τον βασικό της αντίπαλο, αλλά επιμένουμε και λέμε, πως ο αντίπαλος παίζει αλλιώς.... Επιμένουμε και λέμε πως όταν έχεις δυνατά χαρτιά παίζεις μ΄ αυτά.

- Μάθαμε πως η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα αλλάξει το σύστημα πληρωμής των προστίμων για να μην λένε πως κάνει χάρες. Τα πρόστιμα θα τα πληρώνουν στην τράπεζα και πριν την λήξη της προθεσμίας ΟΛΟΙ και αν δεν έχουν πληρώσει δεν θα ορίζουν τους αγώνες της ομάδας.

- Κύριε Πάνο μας ευχόμαστε να είσαι καλά και να ξεπεράσεις γρήγορα "την  φάπα" από το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΕΠΣ Εύβοιας. Θα σας αποκαλύψουμε κάτι κύριε Πάνο μας και να μείνει μεταξύ μας. Ο Παπακωνσταντίνου πήγε σε ένα μαγαζί με κεριά και λαμπάδες και έψαχνε να βρει μια λαμπάδα στο μπόι σου!!! Τον ρώτησε ο πωλητής ποιο είναι το μπόι σου και δεν ήξερε. Μήπως μπορείς να βοηθήσεις;;;;;