Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Είσαι προπονητής;

Κυρίες και κύριοι ας μη γελιόμαστε. Όλοι οι προπονητές πρέπει να έχουν το δίπλωμά τους και για μας ιδιαίτερα αυτοί που δουλεύουν με μικρά παιδιά.
Πάμε όμως κατ΄ ευθείαν στο ζουμί για να τελειώνουμε.
Για να έχεις απαιτήσεις ως διπλωματούχος προπονητής θα πρέπει να ξέρεις πως δεν θα είσαι "κρυφοπροπονητής", δεν "θα νοικιάζεις" το δίπλωμά σου, δεν θα αναλαμβάνεις μια....
ομάδα χωρίς επίσημο συμφωνητικό και αμοιβή και άλλα πολλά.
Το γιατί σας το γράφουμε αμέσως.
Δεν είναι δυνατόν ένας διπλωματούχος, να παίρνει 200-300 ευρώ μαύρα από μία ομάδα, να πηγαίνει να παίρνει και από μια άλλη, άλλα τόσα, να προπονεί και καμιά 10αριά πιτσιρίκια και να παίρνει άλλα 200 μαύρα και ο συνάδελφός του ο οποίος θέλει να εργασθεί με αξιοπρεπή αμοιβή σε μία ομάδα, να είναι άνεργος.
Λοιπόν όποιος θέλει να εξαφανίσει αυτούς που για κάποιον λόγο σοβαρό, δεν έχουν πάρει κάποιο δίπλωμα, ας κοιτάξει πρώτα τον εαυτό του.
Προσέξτε, γιατί πέρα από "τον νόμο" και τον εισπρακτικό μηχανισμό της όποιας ΕΠΟ, υπάρχει και η εργατική νομοθεσία, η οποία δεν παρέχει ασυλία σε κανέναν.
Η πονηριά των εικονικών συμφωνητικών δεν έχει καμία ισχύ και θα σας το αποδείξουμε αν χρειασθεί, αν και ευχόμαστε να μην χρειασθεί.
Λογικά η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και ο Σύνδεσμος Προπονητών κακώς έδωσαν ότι έδωσαν σ΄ αυτούς που δεν κατέθεσαν το πρωτότυπο του συμφωνητικού θεωρημένο από την εφορία.
Κύριοι ή όποια προσφυγή ή καταγγελία θα εκθέσει πολλούς.
σταματάμε εδώ.